Σύλλογος Ποντίων Κω: Ζητάμε τη Δημόσια συγνώμη του Δημάρχου της Κω για τη φωτογραφία με τον Κεμάλ

6
210
Θλίψη προκαλεί η εικόνα του Δημάρχου της Κω μπροστά στον σφαγέα των προγόνων μας, μπροστά στον σφαγέα τόσων και τόσων άλλων αδελφών μας Ελλήνων Μικρασιατών που οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους, (όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν από την μανία των γενοκτόνων) ανέβηκαν τα σάπια καράβια του ξεριζωμού για να φτάσουν στην προσφυγομάνα Κω, όπως σε τόσα και τόσα άλλα νησιά και μέρη της Πατρίδας μας.
Δεν ξεχνάμε και οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι, ήταν ο Δήμαρχος της Κω που στάθηκε δίπλα μας όταν θελήσαμε να δημιουργήσουμε το Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού και το Μνημείο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τον έχουμε δει να μιλάει για τον Ποντιακό Ελληνισμό,για τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας και το μαρτύριο που υπέστησαν, ξέρουμε τις οικογενειακές σχέσεις που έχει με ανθρώπους Ποντιακής καταγωγής και θεωρούμε δεδομένο πως παγιδεύτηκε και ο ίδιος από την Τούρκικη προπαγάνδα, από την μανία τους να περνάνε τους δικούς τους συμβολισμούς, αγνοώντας εντελώς πως η φιλία των λαών έχει ως εφαλτήριο την αλήθεια και τον σεβασμό.
Μια αλήθεια που γράφτηκε με το αίμα των προγόνων μας και έναν σεβασμό που δεν έχουν ακόμα καλλιεργήσει.
Ζητάμε τη Δημόσια συγνώμη του Δημάρχου της Κω και υπενθυμίζουμε σε κάθε κατεύθυνση πως είχαμε προειδοποιήσει!!!
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Κω,  ο  «Ξενιτέας » 
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Ναβροζίδης
Ο Γραμματέας
Θοδωρής Καρακοζίδης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ξεφτιλισμος στο μεγαλείο του, βγάζει φώτο με τον σφαγεα των Ελλήνων, ντροπή και αίσχος, τιμή και δόξα στους Πόντιους και σε όλους τους πρόσφυγες μας!!!

  2. ΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ...ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ

    ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΠΡΟΔΟΑΣΙΑ ΕΧΕΙ..ΑΝΤΙΤΙΜΟ…ΜΙΣΘΟ….ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ..ΞΕΦΤΙΛΑ

  3. Όταν επιστρέφεται φέρτε μαζί σας και μπακλαβα *** η εκμεκ η κατα ιφη *
    Είστε θλιβερή μας έχετε κάνει εθνικο θέμα πάλι σε όλα τα ΜΜΕ Αθηνών ντροπή παραιτηθειτε τώρα!!!

  4. αφηστε τα σαπια, τον δημαρχο τον ψηφισαν οι Κωοι, και αυτοί θα τον στείλουν σπίτι του, όταν θα γινουν εκλογές, όχι όποτε θέλει ο αχώνευτος ροδίτης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ