Κως-Εκλογές ΠΑΣΟΚ: 6 εκλογικά τμήματα στην πόλη και τις Κοινότητες

1
40

Φίλες και Φίλοι,

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στο νησί της Κω, θα λειτουργήσουν  έξι (6) εκλογικά τμήματα για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του/της Προέδρου του Κινήματός μας.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 και εφόσον απαιτηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, στο νησί της Κω, μπορούν να προσέλθουν  τα μέλη και οι προοδευτικοί φίλοι του κινήματός για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

Στην πόλη της Κω στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κω (ΧΑΝΙ), καθώς και στα κοινοτικά καταστήματα των δημοτικών κοινοτήτων Ασφενδιού (Ζηπάρι), Πυλίου, Αντιμάχειας, Καρδάμαινας και Κεφάλου (Πολιτιστικό Κέντρο Κεφάλου).

Οι ώρες διεξαγωγής της ψηφοφορίας είναι από τις 07:00 έως 19:00.

 

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κω

Θεοφιλίδης Γιώργος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ψήφο στη Διαμαντοπουλου.Ειναι η μόνη που μπορεί να πάρει ψήφους από τη ΝΔ.Ο Δούκας τι να κάνει;Θα πάρει ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ.Ακόμα και όλους να τους πάρει δεν φτάνουν. Τωρα έγινε όλη αυτή η φασαρία και εκλογές να ξαναβγεί ο Ανδρουλακης;Έλεος.Αντε να βγάλουμε τον Ανδρουλακηκαι στο ΣΥΡΙΖΑ τον Κασσελακη .Ουτε πληρωμένους να τους είχε ο Μητσοτάκης.Θα συνεχίσει μόνο με εσωτερική αντιπολίτευση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ