Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Μεσήλικας τουρίστας κατέρρευσε στο αεροδρόμιο Ρόδου μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων επιβατών...

Μεσήλικας τουρίστας κατέρρευσε στο αεροδρόμιο Ρόδου μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων επιβατών | Δεν υπάρχει γιατρός…

1
4897

Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο Ρόδου, στον χώρο των αναχωρήσεων εξωτερικού, όταν μεσήλικας τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε πέφτοντας με το κεφάλι μπρούμυτα μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων επιβατών-τουριστών.

Το περιστατικό, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αναστάτωση σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες, οι οποίοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Για καλή του τύχη, ζευγάρι γιατρών που ήταν να ταξιδέψει έσπευσε αμέσως και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο τουρίστας γιατρός ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να ειδοποιήσουν τον γιατρό του αερολιμένα κι ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Δεν γνώριζε, βεβαίως, πως γιατρός στο αεροδρόμιο Ρόδου έχει να εμφανιστεί εδώ και αρκετά χρόνια, αφού παρά τις εκκλήσεις της τοπικής κοινωνίας, οι αρμόδιοι δεν αξιώθηκαν να λύσουν ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο εξευτελίζει τη Ρόδο στα πέρατα του κόσμου, αλλά κυρίως θέτει σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων που χρειάζονται πραγματική ιατρική βοήθεια εκείνη την ώρα.

Την ίδια ώρα το βαθύ κράτος των Αθηνών περηφανεύεται για τα εκατομμύρια των αφίξεων στον τουρισμό και φέτος, χωρίς βεβαίως να λαμβάνονται υπόψη βασικοί παράμετροι και προβλήματα που θα έπρεπε να είχαν επιλυθεί προ πολλού.

πηγη: https://www.rodiaki.gr/

Νεκρή ξαφνικά 44χρονη στα Φάρσαλα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών η Παναγιώτα Δημ. Πουλαράκη.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από συγγενικά της πρόσωπα νεκρή μέσω στο σπίτι της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ