«Απαιτούμε άμεση λύση στο ζήτημα του ολοήμερου τμήματος και της φοίτησης για το 2ο Νηπιαγωγείο Ζηπαρίου-Κω»

5
7411

Αξιότιμοι κύριοι,

Απαιτούμε άμεση λύση στο ζήτημα του ολοήμερου τμήματος και της φοίτησης για το 2ο Νηπιαγωγείο Ζηπαρίου-Κω, που έχει ζητηθεί εκ μέρους όλων των γονέων. Το θέμα αυτό δεν μπορεί να παραμένει σε εκκρεμότητα και να αντιμετωπίζεται με τέτοια αδιαφορία.

Υποβάλαμε αρχικά αίτηση για το 1ο Νηπιαγωγείο, όπως και το προηγούμενο παιδί μας, αλλά αυτή ακυρώθηκε. Μας ζητήθηκε να κάνουμε νέα αίτηση στο 2ο Νηπιαγωγείο με την υπόσχεση ότι θα δημιουργηθεί ολοήμερο τμήμα. Παρόλα αυτά, το παιδί μας, μαζί με άλλα 7, βρίσκονται σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, σε ένα νέο περιβάλλον με μια εκπαιδευτικό την οποία δεν ξέρουμε αν κρατήσουν.

Καθημερινά περιμένουμε ενημέρωση για το μέλλον των παιδιών μας, σε ποιο σχολείο θα φοιτήσουν? πότε θα έχουμε ολοήμερο?, ενώ η απάντηση που λαμβάνουμε είναι ότι όλα εξαρτώνται από μια απόφαση του προϊσταμένου.

Πότε θα παρθεί αυτή η απόφαση? Γιατί να υπάρχει αυτή η αναβλητικότητα εις βάρος των παιδιών μας;
Η σχολική χρονιά έχει ήδη αρχίσει και δεν μπορούμε να παραμείνουμε σε αυτή την αβεβαιότητα.

Δεν θα αναφερθώ, στην παρούσα φάση, στις ανεπαρκείς υποδομές, παρόλο που το ένα από τα τρία σχολεία στεγάζεται σε πάνελ (προκάτ), που μέχρι πέρσι έσταζε σε κάθε βροχή (για φέτος δεν ξέρουμε ακόμα). Υπάρχουν επίσης σημαντικές ελλείψεις σε αίθουσες, και φυσικά, σε προσωπικό. Φυσικά κανένας από τους αρμόδιους δεν έχει επιδείξει την παραμικρή διάθεση να ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα.

Δεν με ενδιαφέρει μέχρι πού θα χρειαστεί να φτάσουμε για να βρούμε λύση, αλλά αυτό το ζήτημα πρέπει να επιλυθεί άμεσα. Δεν υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω καθυστερήσεις.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, αλλά η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Γονέας

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τοσα χρονια ψηφιζατε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, εφαγαν τα παντα και μας χρεοκοπησαν. Αφου βγηκαμε με τοσο κοπο απο τα μνημονια τους ξαναψηφιζετε για να ξαναφανε δημόσιο χρημα. Τι νομιζατε οταν ψηφιζατε; Ότι θα σταματησουν να μασουλανε για να εχουν υποδομές τα παιδια σας;

  2. Εάν υπήρχε θέληση από πλευράς της διεύθυνσης δεν θα είχαμε φθάσει εδώ. Όπως σε άλλα νηπιαγωγεία της πόλης Κω όπου ολοήμερο τμήμα γίνεται και με οκτώ νήπια. Εάν υπήρχε θέληση και κατανόηση και ενσυναίσθηση…

  3. Η λύση είναι να εγγραφούν ακόμα τρεις μαθητές στο ολοήμερο και τότε υποχρεωτικά λειτουργεί.
    Όμως αυτό που χρειάζεται να γίνει είναι να υπάρχει μόνο ένα νηπιαγωγείο στο Ζηπάρι το οποίο θα είναι πολυθεσιο και τότε θα είναι όλα πολύ πιο απλά και για γονείς και για εκπαιδευτικούς.
    Γενικά δε μπορώ να αντιληφθώ γιατί υπάρχουν τόσα πολλά μικρά νηπιαγωγεία.
    Πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους από τις ολιγοθεσιες σχολικές μονάδες σε περιοχές με τέτοιο πληθυσμό.

  4. άι από εκεί που απαιτείται αμέσως σε όλα ξεσηκώνεστε με το παραμικρό το κάνατε συνέχεια θέμα ηρεμήστε πια λιγάκι ???υπάρχουν και άλλα προβλήματα δεν είστε μόνο εσείς που απαιτείται απαιτείται ??!!!!συζητάτε και να τα βρίσκεται τις λύσεις όχι να απαιτητέ ηρεμήστε ποια λίγο ηρεμήστε την καταστροφή κάθε φορά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ