Κως: Νεκρός ξαφνικά εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ ‑ Ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε | Νεκρός και 50χρονος κρατούμενος των φυλακών Κω

12
18946
Ξαφνικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί 63χρονος εργαζόμενος του Ομίλου εταιρειών της «ΤΕΡΝΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», χειριστής στροβίλου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι της Κω.

Ο εργαζόμενος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου εργάζονταν προσωρινά στη Κω, προσήλθε κανονικά στην εργασία του στις 7 το πρωί αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Σύμφωνα με δηλώσεις συναδέλφων του στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου το προηγούμενο βράδυ μετά τη βάρδια βγήκαν να γευματίσουν.

Ο άτυχος άνδρας κατάγεται από Βόρεια Ελλάδα και βρίσκονταν στη Κω τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του για τις ανάγκες της εταιρείας και τη διαχείριση του συγκεκριμένου μηχανήματος. Επόμενος προορισμός θα ήταν η Κρήτη όπου θα παρέμενε για δυο χρόνια.

Και 50χρονος κρατούμενος των δικαστικών φυλακών Κω κατέληξε έπειτα από καρδιολογικό επεισόδιο απόψε

Έγινε μεταγωγή σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Κω όπου εισήχθη στην καρδιολογική κλινική και τελικά ο άτυχος αλλοδαπός 50χρονος κρατούμενος κατέληξε απόψε το βράδυ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εσυ βλακεντιε επρεπε να ηξερες καλυτερα απο τον καθε ενα οτι το επαγγελμα αυτο ΠΑΝΤΟΤΕ ηταν στα φορτε του. Σαν Grave παντα ησουν με αυτους πιο κοντα απο ολους. Καρδιακα και καρκινοι παντοτε στο προσκηνιο και πρωτες αιτιες θανατων.

  1. να επέμβει ο εισαγγελέας που η Διοίκηση με τις εμμονές της άδειασε όλο το Νοσοκομείο! Βάφουν τα χέρια τους με αίμα!

    • Αν είχαν κάνει ή όχι αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Αν είχαν κάνει θα λέγατε «να που οφείλεται», αν δεν είχαν κάνει θα λέγατε ότι λένε ψέμματα. Οπότε γιατί ρωτάτε;

    • Ξυνεσαι για να βρεις κατι να φανεις ποσο βλακας εισαι?
      Γνωριζεις το ιστορικο και το παιζεις εξυπνακιας?

      • συνέχεια πετάγεσαι να φιμώσεις όποιον απορεί για αυτό το γαϊτανάκι με τους αιφνίδιους θανάτους..ποιος είσαι ;τι επαγγέλλεσαι εκτός από μπετόβλακας ;
        δηλαδή αυτή η περιρρέουσα ανησυχία ότι κάτι δεν πάει καλά στην όλη ιστορία,πως την εξηγείς; έχεις στοιχεία ότι δεν υπάρχει πρόβλημα;

        • Αυτός και οι ομοιοί του έχουν ‘συμφεροντα’ να γράφουν και να υπερβάλλουν.
          Εσύ να τα καταπίνεις και να πιστεύεις καθ’υπερβολήν την κάθε μακακία τους.
          Πόσες δεκάδες χιλιάδες έχουν εμβολιαστεί και πόσες ‘ξαφνικιτιδες’ εμφανίστηκαν όταν έχουμε περάσει μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ σε επίπεδο που ρήμαξε όλη την υφήλιο.
          Άραξε και ποτέ μην κάνεις παρόμοια εμβόλια. Κάνε αυτό που νομίζεις το καλύτερο για σένα και άσε τις κριτικές που σε εκθέτουν.
          Τώρα το αν είμαι εγώ ο βλάκας.
          Εγώ και δεκάδες γνωστοί και φίλοι τα κάναμε όλα και δόξα τον Θεό ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
          Άντε γειαααά…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ