Ρόδος: Η Αστυνομία συνέλαβε ζευγάρι απατεώνων που εξαπάτησε ηλικιωμένη και η Δικαιοσύνη τους άφησε ελεύθερους

4
4570

Δυο αλλοδαποί από τη Βουλγαρία (ένας άνδρας και μια γυναίκα) ηλικίας 24 ετών είναι οι δράστες της υπόθεσης εξαπάτησης ηλικιωμένης συμπατριώτισσάς μας στη Ρόδο από την οποία, με τη μέθοδο της δήθεν πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος από συγγενικό της πρόσωπο, κατάφεραν να της πάρουν χρήματα και κοσμήματα.

Οι ίδιοι δράστες φέρονταν να εμπλέκονται και σε άλλες δυο περιπτώσεις απόπειρας εξαπάτησης, με τον ίδιο τρόπο, στη Ρόδο, ενώ στην κατοχή τους εντοπιστηκαν τα κοσμήματα που τους είχε δώσει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Η 24χρονη Βουλγάρα ήταν αυτή η οποία πήγε στο σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα της ηλικιωμένης – μητέρα της πρόεδρου, των νοσοκομειακών γιατρών, κας Πολύμνιας Γαλανού, για να πάρει τα χρήματα την πρώτη φορά και τα κοσμήματα τη δεύτερη. Τόσο η αλλοδαπή δράστιδα, όσο και ο 24χρονος συμπατριώτης της απ’ τη Βουλγαρία, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και, αφού έδωσαν κατάθεση, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο αλλοδαποί δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν ότι επρόκειτο για απάτη και πως απλώς ήθελαν να κάνουν μια εξυπηρέτηση σε έναν συμπατριώτη τους που είχε επικοινωνήσει μαζί τους.

Σε βάρος των δυο Βούλγαρων σχηματίζεται ποινική δικογραφία με την οποία θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Για την υπόθεση αυτή η Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών κα Πολυμνία Γαλανού σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοιν. δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΩΣΤΟ!!!!!!!!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ???? ΤΑ ΨΩΡΟΓΚΡΟΚΟΝΙΑ ΑΝΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ…. ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…..ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΩΝ-ΛΑΜΟΓΙΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!!!
    ΤΙ ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ???

  2. βεβαίως αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν ήταν Έλληνες
    αν ήταν Έλληνες θα κρίνονταν προφυλακισταιοι

  3. Α ρε Κούλη η Κολομβία σε λίγο θα μετακομίσει στη χώρα μας με τοσο αυστηρή δικαιοσυνη….ρδελο την κάνατε τη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ