Χαράλαμπος Ναβροζίδης: Κώστας Καϊσερλης – Άλλος ένας «Δημοκράτης» που μας καλεί να σωπάσουμε

63
18990

Κώστας Καϊσερλης

 

Άλλος ένας «Δημοκράτης» που μας καλεί να σωπάσουμε.

 

Αφού χαρακτήρισε τους πάντες άσχετους, ως ο μοναδικός σχετικός που θαρρεί πως είναι, συνεχίζει να εμπαίζει τον λαό της Κω και να προσβάλει νεότερους αυτοδιοικητικούς που προσπαθούν με αξιοπρέπεια να σταθούν στις δυσκολίες που το ΠΑΡΕΛΘΟΝ τους κληροδότησε.

 

Ο εκνευρισμός είναι κακή συμβουλή κ.Δήμαρχε, κ.Υπουργέ, κ.Πρόεδρε του Ομίλου (ή όπως αλλιώς υπογράφετε τον τελευταίο καιρό) και πάρα τα λίγα χρόνια που ζω στην Κω, ο λαός της με έστειλε εκεί να την υπηρετήσω, να την τιμήσω, κάτι που έπραξα, πράττω και θα συνεχίσω να πράττω, εκτός αν η Δημοκρατία σας αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα και την κρίση του ΛΑΟΥ της Κω κάτι που εκτιμώ πως θα γνωρίζετε ότι είναι το λιγότερο αγενές!

 

Αν λοιπόν ψάχνετε για σιωπή, τόσο εσείς όσο και άλλες «ακροαριστερές» φωνές , τότε προσπαθήστε να την επιβάλετε ή να την εμπνεύσετε πρωτίστως στα πολιτικά σας «παιδιά».

 

Από εμένα θα ακούτε την δική μου αλήθεια, σας αρέσει δεν σας αρέσει. Και αν δεν σας αρέσει, σας καλώ ν’ αρχίσετε να το συνηθίζετε.

 

Και φυσικά να ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ να ομιλείτε γιατί είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και γιατί από ότι κατάλαβα σας τρέφει και σας δίνει ζωή. Μόνο που είναι φρονιμότερο να συνομιλείτε με ζωντανούς γιατί ενδέχεται οι νεκροί να μην έχουν καμία διάθεση να συμπεριληφθούν στα κείμενα σας, σε αυτές τις χωρίς αρχή, μέση και τέλος εκθέσεις ιδεών σας.

 

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν!!! ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.

 

Υ/Γ: Αν οι Κώοι είναι υποχρεωμένοι να θυμούνται το ΠΑΡΕΛΘΟΝ , που άφησε για προίκα σχολεία , γήπεδα και αλλά ακίνητα του Δήμου χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας, δασικά οδικά δίκτυα ακαθάριστα , ένα επαρχιακό οδικό δίκτυο με εκατοντάδες παράνομες ράμπες και πολλά πολλά άλλα , τότε εγώ τους προτείνω την στροφή στο ΝΕΟ, ίσως γιατί έτσι αποφεύγουν την κατά παραγγελίαν ΑΜΝΗΣΙΑ !!!

 

63 ΣΧΟΛΙΑ

      • ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΩΣ.ΒΡΕΙΖΩ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ….,ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΛΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ.ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ,ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ //////////////ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΩΣ.

    • έκανε και η μύγα κ.. και εχ…το κόσμο ολο.
      άντε παιδάκι μου παίξε παραπέρα.. σαχλα.. .

  1. χαχαχαχαχαχα πετσόκομμα. γεια σου κωστα έχεις καταντησει κλοτσοσκουφι να σε κλωτσάνε και τα παιδιά με την μανια σου για δημοσιότητα

    • 2:52::33-253::34-2:54:36-2:56:58-μετά,8:33:56-8:34:17-μετά,3:03:47-3:07:44-3:09:08--3:15:43-3:42:24-3:44:21-4:09:51

      Αυτός γραφει ολα τα σχολια.Μεγαλη αλήθεια.Ναβροζιδη από εδώ να καταλάβεις ότι είσαι τελειωμένος.Να χαίρεσαι αυτό το τσιράκι που θέλει να σε υπερασπιστεί,αλά ο εκνεβρισμος του τον προδοσε,όπως προδοσες και εσύ το νησί μας.Οσοι βλέπουν την αγαπημένη μου aegeanwes θα καταλαβουν πολλές αλήθειες.

    • 2:52::33-253::34-2:54:36-2:56:58-μετά,8:33:56-8:34:17-μετά,3:03:47-3:07:44-3:09:08--3:15:43-3:42:24-3:44:21-4:09:51

      Αυτός γραφει ολα τα σχολια.Μεγαλη αλήθεια.Ναβροζιδη από εδώ να καταλάβεις ότι είσαι τελειωμένος.Να χαίρεσαι αυτό το τσιράκι που θέλει να σε υπερασπιστεί,αλά ο εκνεβρισμος του τον προδοσε,όπως προδοσες και εσύ το νησί μας.Οσοι βλέπουν την αγαπημένη μου aegeanwes θα καταλαβουν πολλές αλήθειες.τετελεσται,ν.δ.περειφερειαρκης,έπαρχος,κρητικός,ναβροζιδης.Οι κωοι σας ανέβασαν μια θεσούλα,οι κωοι θα σας την πάρουν πίσω.Ξανα στο καβούκι σας.

  2. ΩΧ; ΒΡΕ ΑΥΤΟΣ ΣΦΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ. ΩΡΑΙΟΣ. ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ

  3. κατα παραγγελια αμνησια. με αυτούς τους φωστηρες του τοπου μονο ετσι σωζεσαι.

  4. ΠΟΣΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΤ ΚΑΙ ΛΈΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΌ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.

    ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ

    • Δεν περίμενα με τίποτα ότι ο Μπάμπης,θα αλαξει χαρακτήρα.Το είδα και αυτό.Δεν είμαστε όλοι οι ποντιοι το ίδιο.

  5. Η μισή Κως ήρθε από αλλού. στηρίξαμε και θα στηρίζουμε τον Μπάμπη γιατί μας εκφράζει. δεν συναντήσαμε πουθενά στην Ελλάδα αλλού να υπάρχει λέξη ασχημη για Ελληνες από αλλά μερη, μονο εδω. σήμερα που λογο του Μπάμπη παρακολουθω λιγο καταλαβα γιατι. γιατί το κανουν άνθρωποι που είναι από παλια σε θεσης σοβαρές για το νησι. κακό παράδειγμα

  6. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΥΡ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!! ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ. ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΒΑΡΑ ΝΑΥΡΟΤΖΙΔΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  7. Κώστα νομίζω ότι ο μικρός σου πήρε το πορτοφόλι που λέει και η πιάτσα. Έπιασε τον σφυγμό στο 100%

  8. κύριε μου καβάλησες ένα καλάμι ψηλότερο απ' αυτό που μπορείς

    και σε βλέπω να πετάς για να κατέβεις.

  9. Περιφέρειας σύμβουλοι!!!ΧΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Στρατιωτάκια τού Χατζηλακουβα!!!Τι έργο έχεται κάνει μέχρι τώρα??? Εκτός προδοσίας του νησιού!!!

    • Καλός το φερεφωνο. τρολ διορισμένο. έργο ζητάς σε 8 μήνες οταν οι εργοδότες σου δεν έκαναν σε 20 χρόνια . τα λέμε σε 5 χρόνια

  10. οταν καποιος..εχει 50 χρονια περισσοτερη εμπειρια απο σενα...

    ο ανθρωπος που μπηκε φυλακη για εργα επι της κω..παραβαινοντας νομους..(νοσοκομειο)ο ανθρωπος που εφταιξε την κω..και ηταν 30 χρονια δημαχος… φυσικο ειναι να σε λει ασχετο..γιατι ασχετος ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..δεν ξερεις απο πολιτικη..εξουσια..κρατος — πρωτοεμφανιστηκες και αρχισες να βριζεις τους παντες..ως το τσιρακι του χατζημαρκου…

    …»»»» ο λαός της με έστειλε εκεί να την υπηρετήσω, να την τιμήσω, κάτι που έπραξα, πράττω και θα συνεχίσω να πράττω, εκτός αν η Δημοκρατία σας αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα και την κρίση του ΛΑΟΥ της Κω κάτι που εκτιμώ πως θα γνωρίζετε ότι είναι το λιγότερο αγενές!…
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙς ΣΑΝ ΚΑΤΙ 60% ΝΔ.η τον ΔΩΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟς ΜΕ ΕΚΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΡΨΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ…..ΕΙΔΕς ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΗΨΦΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ????η μιση καηκε.μαζι με την ροδο του χατζημαρκου ……η μιση πουληθηκε..φοροι κλιματικης,ΦΟΡΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ,ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ….

    • Τι λες μωρέ φαφλατά, ο λαός ριμάχτηκε από αυτούς. Να σου θυμίσουμε τους ανοιχτούς λογαριαμσους που ακόμα ψάχνουν ποιανού είναι τα λεφτά; Αφήστε τις θεωρίες για δήθεν έργο. διορισμοί και ρουσφέτια του παλαιού κομματικού σωλήνα . Νούμερο Καϊσερλης που ακόμα τολμά και μιλά.

  11. χαιρομαι που αποκαλεις ακροαριστερο τον ΚΑΙΣΕΛΡΗ ..γιατι ειναι ο μονος που μας ΕΜΠΝΕει ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ..μπροστα στην σαπιλα που υπηρετειτΑΙ της μιζας ι!ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ…..»Από εμένα θα ακούτε την δική μου αλήθεια, σας αρέσει δεν σας αρέσει.–(ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!
    μετα γραφεις οτι ΕΠΙΤΡΕΠΕΙς ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΤΩΜΑ .. γιατί λες είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και γιατί από ότι κατάλαβες ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .. – ΟΧΙ ΓΚΑΟΥ. .δεν ειναι θεμα δημοκρατια ς..ειναι ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
    χαχαχα….αν δεν εχεις τι να πεις ..μιλας για λακουβες..δασικά οδικά δίκτυα ακαθάριστα , και παράνομες ράμπες .ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ , ΦΑΙ ,ΕΠΙΒΙΩΣΗ…ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ..σε λιγο ομως θα μιλας εσυ για πωληση γης..πωληση νερου..που ερχεται..ΣΕ ΣΥΜΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΣΩ ΤΑ ΣΚΟΥΙΔΙΑ
    Για όλα τα παραπαάνω λοιπόν ..ΕΙΣΤΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ !!!!

  12. φυσικά και το κείμενο της απάντησης δεν είναι του Νοβροτζιδη αλλά του Χατζημαρκου . απλά για μια ακόμη φορά τα παιδάκια υπογράφουν ότι του δώσουν. ασχοληθείτε με τα κολονάκια ποιος είναι ο αριθμός τους και αν πρέπει να μετακινηθούν 10 εκατοστά γιατί μο ο αυτό μπορείτε. δεν είδα μια εισήγηση σας για την ανάπτυξη της Κω μέχρι σήμερα μόνο απαντήσεις στις προτάσεις του αφέντη σας . μια πρόταση έστω και μικρή όμως να είναι δική σας . …. επιτέλους δουλέψτε για το καλό του νησιού και όχι για τις προσωπικές φιλοδοξίες.

  13. Αν κρίνω από τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς σε εκδηλ σεις του Μπάμπη σε καμία περίπτωση το κείμενο είναι δικό του .

    • Με την πένα του πάντα 100% και έπειτα τα γραφεία τύπου δεν δουλεύουν 1 η ώρα το βράδυ. Σας τα χώνει με το γάντι.

  14. Σας τα έλεγα δεν με ακούσατε. Να προσέχετε ποιον στηρίζετε φάτε τον τώρα στην μάπα. Τον μάγκα που κρίνει τους πάντες που δεν σέβεται τίποτε και κανέναν. Και. το χειρότερο νομίζει ότι έχει δίκαιο σε ολα

  15. Αγαπητέ κ. Αντι του ιδίου περιφερειάρχη,
    έχετε πιθανόν δίκαιο κατα το 1/3. Οσον αφορά τις ευθύνες που δείχνουν τώρα και έχουν τις ρίζες στο τότε.
    Κι εμείς χάος παραλάβαμε, σκηνικό.
    ΟΜΩΣ. Γιαυτό υπάρχουν παγκοσμίως ,οι θεσμικοί φορείς όπως ε λόγου σας,
    που αποκαθιστούν τις αδικίες και βάζουν τα πράματα στη θέση τους, για το καλό του τόπου.
    Τα λεγόμενα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΑΑΑΑ. Αν πραγματικά σας ένιαζε η αποκατάσταση της ζωής των πολιτών, θα μαζέβατε στοιχεία, όχι για να αποδείξετε αργότερα οτι δεν θα φταίτε εσείς για τις 50 αποχρώσεις μαύρων χαλιών, αλλά το …χάος που παραλάβαμε. Στο σκαμνί λοιπόν και όχι στο παγκάκι…

  16. Αγαπητέ κ. Αντι του ιδίου περιφερειάρχη,
    έχετε πιθανόν δίκαιο κατα το 1/3. Οσον αφορά τις ευθύνες που δείχνουν τώρα και έχουν τις ρίζες στο τότε.
    Κι εμείς χάος παραλάβαμε, σκηνικό.
    ΟΜΩΣ. Γιαυτό υπάρχουν παγκοσμίως,οι θεσμικοί φορείς όπως ε λόγου σας,
    που αποκαθιστούν τις αδικίες και βάζουν τα πράματα στη θέση τους, για το καλό του τόπου.
    Τα λεγόμενα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΑΑΑΑ. Αν πραγματικά σας ένιαζε η αποκατάσταση της ζωής των πολιτών, θα μαζέβατε στοιχεία, όχι για να αποδείξετε αργότερα οτι δεν θα φταίτε εσείς για τις 50 αποχρώσεις μαύρων χαλιών, αλλά το …χάος που παραλάβαμε. Στο σκαμνί λοιπόν και όχι στο παγκάκι… Αν σας βαστάει και σας καίει το δημόσιο συμφέρον κ. αντ’αυτού.

  17. Χαμπι έλα στην κέφαλο να δούμε τα έργα που κάνατε και να μας πεις αυτά που θα κάνετε τώρα ήρθατε ένα μήνα πριν της εκλογές να φτιάξετε τρεις δρόμους και φτιάξατε μόνο τον πάνω δρόμο κακήν κακός και με πόλεις περικοπές γεια να περισσέψει πησα να φτιάξετε την αυλή του γυμνασίου γεια να Φανή σαν άλλο έργο τους άλλους 2 δρόμους τους δώσατε πάλι στον γνωστό εργολαβο που δεν έκανε ακόμα τον δρόμο του Αγίου Γιάννη και δεν έκανε τους δρόμους στον κάμπο έλα στην κέφαλο στην κέφαλο όχι μόνο στα πανηγύρια να σε δούμε να μας πεις τι σκέφτεσαι γεια το νησί και γεια το χωριό μας γιατί απο όλους τους έπαρχους δεν φάνηκε κανένας ποτε

  18. ο κύριος κωστας ετοιμάζει κάποιον δικό του μάλλον για την επόμενη δημαρχεια.γιαθτο κ στήριξε τον δήμαρχο.γιατι ήξερε ότι σε αυτήν την πενταετία θα πιάσει πάτο…
    Γιαυτό θέλει τώρα να είναι στην επικαιρότητα. αλλά δεν ξέρει τη τον περιμένει….

  19. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  20. «Πόντιος είμαι σκυρος,σεβνταλης και παλαλος «……. Έπρεπε κάποιος να σας τα πει.Χρονια προσκυνάτε (και Νεοδημοκρατες μαζί),για να γίνετε αρεστοί και υφαρπαξετε κανένα ψήφο από τον πρώην.Η θά πάει η Κως μπροστά ή θα μείνει για πάντα πίσω.Μετα την εκδημία του Τέλη, εκφράζει τον παλαιό κομματισμό , θέλει να γίνει ο Νέστορας της πολιτικής.Το παρελθόν όμως δεν τον αφήνει.Κυριοι του ομίλου, κυρίου ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟΙ τόσο του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ, τόσο αυτοί που λακισατε μυριζομενοι εξουσία στο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και κάποιοι υποτιθέμενοι κουμανταδοροι της ΝΔ, πάρτε το χαμπάρι ότι η Κως αλλάζει, άλλαξε,σας βαρέθηκε, θέλει νέους ανθρώπους να δοκιμάσει.Καλα σας ήταν πιο τόσα χρόνια.Ο Ναβροζιδης έκανε την αρχή, ακολουθούν και άλλοι.Δεν διορίστηκε,δεν επιβλήθηκε, αλλά προτιμήθηκε από τον Κωακο λαό και ας ήταν » ξένος» για εσάς.Μπαμπη συνέχισε γιατί είσαι ΠΑΛΑΛΟΣ ……. Εμείς ακολουθούμε… Θα πάθουν πλάκα τόσο σε κεντρικο πολιτικό, όσο και σε δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο ……..

  21. ΕΥΓΕ ΝΑΒΡΟ. ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΌ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

  22. εμείς φταίμε που τους ανεχόμαστε όλους αυτούς γιατί τα ίδια σκ@τα είναι κομματοσκυλα μαζέψτε τα σάλια σαλιαριδες ανίκανοι

  23. ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.
    ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ 8 ΒΟΥΛΕΥΤΗ/ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?
    ΕΝΑ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
    ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ ΓΙΑ 20 ΨΗΦΟΥΣ.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΗΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΣΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ….

  24. Συμφωνείς ή διαφωνείς με Ναυροζίδη οφείλεις να του αναγνωρίσεις ότι δεν μασάει και δεν φοβάται το πολιτικό κόστος. Τα βάζει ευθέως με Θεούς και Δαίμονες.

  25. ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
    ΚΑΤΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΝΑΝΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

  26. Βρέ Μπάμπη βάλε πρώτα μια πέτρα πάνω στην άλλη και μετά μίλα για τον Καίσερλη…
    Το έργο σου για το οποίο πληρώνεσαι κάθε μήνα με 2.300 ευρω ποιο ειναι …λόγια …λόγια…λόγια…

  27. Ρε παιδιά θα τον μαζέψει κάποιος, το παιδί έχει ξεφύγει κράζει τους πάντες εκτός απο τον Περιφερειάρχη και την κλίκα του. Εναντίον τοπικών αρχοντων και δεν σέβεται την ιστορία του τόπου.

  28. Ναβρο ξεφεύγεις και λες πολλά να σέβεσαι για να σε σέβονται στο τέλος δεν θα σου μιλάει άνθρωπος!!!

  29. Ποντιε είσαι θεός τα έχεις βάλει με όλους και όλα ο πιο δυνατός από όλους!!! Δεν τους βλέπεις λέμε απίστευτος!!!!!

  30. Φίλε Μπάμπη πρέπει να δείχνεις κατανόηση στους εξαρτημένους……
    Δεν άπτονται της ειδικότητάς σου…

  31. ΚΥΡΙΕ ΠΟΝΤΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΗΚΗΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ

  32. Εσένα σε έστειλε ο λαός μια φορά και κοκορεύεσαι!!!Τον κ.Καίσερλη που τον έστειλε ο λαός 7φορές δήμαρχο μία βουλευτή και υπουργό να μην το βάζεις στο στόμα σου γιατί είναι πολιτική ανανδρία να μιλάς για αυτούς που δεν γνωρίζεις!!!!Αν παρέδωσε χαος στις επόμενες γενιές αυτό το χάος οδηγεί την Κω και σήμερα!!Διότι όλα θυμίζουν Καίσερλη και τίποτα τον τρεις φορές περιφερειάρχη !!!!!!Οσο για εσένα άλλο τοπικό και άλλο Α εθνική!!!!!

  33. Ας ξεκινησουμε με το γεγονος οτι ο Ναβροζιδης δεν ξερει να μιλαει με τοση ευφραδεια και δεν γνωριζει απο γρμματικη συνταξη σε αντιθεση με το συγκεκριμενο αρθρο.. Επισης, σιγουρα δεν εχει τοση διεξοδικοτητα η σκεψη του, παρολα αυτα αδιαμφησβητητα ειναι ενα καλο ανθρωπακι γενικα…. Επιπρόσθετα, στην πραγματικοτητα ειναι ανορθόγραφος παντελως… Κατα την συγγραφη λοιπον αυτου του κειμενου μπορει να ηταν παρων, ομως το κειμενο δεν ειναι δικο του…Ελαβε παρα πολυ βοηθεια…

  34. Κ. Ναβροζιδη…!!!!!
    Λιγη ταπεινότητα δεν βλάπτει…
    έχετε καταντήσει μαϊντανός!!!
    άσε που «όπου γάμος και χαρά….η Βασίλω πρωτη»..
    αυτό είστε.,..από τότε που σας έβγαλε ο λαός της Κω ..όπως λέτε…
    Τα λίγα χρόνια που είστε στην Κω …δεν μάθατε..τη λέξη » σεβασμός;;;;
    κατεβείτε από το καλάμι σας γιατί θα πέσετε απότομα!!!!!

  35. καλά καραβιά το έχεις τερματίσει , πες του Χατζή Ροδίτη να σκάσει , οταν ο καισερλης έτρεχε για την Κω εσύ ζήτημα να μπουσουλουσες , ναι ξέρω τι θα πείτε γι’αυτόν κ απαντώ εκτων προτέρων με τά καλά κ τα στραβά του δήμαρχος σαν τον Κώστα δεν θα ξαναβγάλει η Κως κ ούτε με βόλεψε ιδ.υπαλληλος είμαι .

  36. Ο Δήμος Κω είναι ο μοναδικός Δήμος στο Νότιο Αιγαίο που δεν υποβάλλει φακέλους με έργα για το νησί ,ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέλνει προσκλήσεις για υποβολή φακέλων με έργα για να ενταχθούν.Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αδιάθετα όπως φαίνεται στους παρακάτω συνδέσμους της περιφέρειας.Ο Δήμος Κω την περίοδο 2010-2024 ευρίσκεται σε αδράνεια.Μόνο η ΔΕΥΑΚ 2019-2024 υπέβαλλε φακέλους με έργα και χρηματοδοτούνται από την περιφέρεια.https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/539058/anagnostis-giati-dimos-den-ypovallei-fakelous-erga-stin-perifereia/

  37. Ακροαριστερες φωνές είναι έκφραση του Χατζή Μάρκου το επιβεβαίωσε ο Γεωργιάδης σε συνέντευξη του είπε ότι είναι έκφραση και την χρησιμοποίησε του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.Οποτε το δελτίο τύπου του Ναυροζιδη το έγραψε ο ίδιος ο Χατζημαρκος κοροιδο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ