Η δήμαρχος Τήλου δέχεται απειλητικά μηνύματα

15
6109

Τα μηνύματα που δέχεται η κα Καμμά στο διαδίκτυο εμπεριέχουν σαφείς απειλές θανάτου και έρχονται κατά δεκάδες.

Απειλητικά μηνύματα ακόμα και για τη ζωή της δέχεται στο διαδίκτυο η Μαρία Καμμά τις τελευταίες ημέρες.

Όλα ήρθαν από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η (γενναία) απάντηση της δημάρχου σε ελληνίδα τουρίστρια της Τήλου που απαιτούσε να πεταχθούν πρόσφυγες στη θάλασσα.

Παρά την… επιθυμία της εν λόγω, οι 106 πρόσφυγες διασώθηκαν από το Λιμενικό και έκτοτε διαμένουν στο καμπ του δήμου στο νησί, όπως κατά πάγια τακτική πράττει η δήμαρχος.

Τα μηνύματα που δέχεται η κα Καμμά στο διαδίκτυο εμπεριέχουν σαφείς απειλές θανάτου (“θα σας κρεμάσουμε”) κτλ και έρχονται κατά δεκάδες. Έχουν επίσης ακραία εθνικιστικό περιεχόμενο και συχνά απολύτως φασιστικό.

Όπως είναι λογικό, ενημερώθηκαν ήδη οι αρμόδιες αρχές.

πηγη: news247.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσπάθησε να κερδίσει το διλεπτο της δημοσιότητας.Πιστη στα χνάρια του προκατόχου της, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο ανακατατάξεων στο αποκομμομα του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπεί.Ενταξει, άντε και καλή σύντομη διάλυση.Ολο φασίστες βλέπετε, όλο μεταναστευτικό, όλοι σας πολεμάνε.Ουτε φασίστες έχουν τα Δωδεκάνησα, ούτε μεταναστευτικό πρόβλημα έχουν, όσο για τις υπηρεσίες φύλαξης των συνόρων, ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους και την κάνουν άριστα.Ασε μας κουκλίτσα μας …. Παρεπιπτόντως με τον κασσεΛΑΚΗ, ή με τον ποΛΑΚΗ είσαι;ΟΥΣΤ ΜΕ ΦΟΡΑ……

    • Ολη η ΑΝΩΜΑΛΙΑ στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Ελληνες θεωρουνται δ’αυτοι?
      Το οτι διωξανε …..δεν σημαινει οτι δεν την βγαλανε καποτε δια ψηφου ‘προεδρινα’.
      Αυτοι ειναι οι αριστεροι μουχλα. Καλα που κρατησε πισινη ο Κουτσουμπας.

  2. Σιγά τον πολυέλαιο. Για τον πρωθυπουργό και την πρόεδρο της δημοκρατίας έχουν γράψει πολύ χειρότερα.

  3. Το «λάθος» της Δημοκρατίας είναι, ότι επιτρέπει την ύπαρξη ακόμη και των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ της …

  4. Τελικά κυρία μας! Είσθαι με τούς Έλληνες η ενάντια τούς???90 % Δεν θέλουν την μετανάστευση!Η δεν έχωμαι πλέον δημοκρατία!!!

  5. Η κυρία Δήμαρχος να δώσει την πατέντα στις Ελληνίδες μάνες, πως να ταϊσουν ένα μωρό, βρέφος, με θαλασσινό νερό και σκόνη γάλακτος. Γελοιότητες………………………

  6. Η κλασική αντίδραση των φασιστων.Κουκούλα και απειλές.Δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες.Απλά μίσος και ζήλεια για τους ανθρώπους Έειδη είναι άχρηστοι και αποτυχημένοι στη ζωή τους.

  7. σε όλα τα νησιά που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία είστε Τούρκο σπόροι απλά μη το κουράζεται

  8. πεδία δεν την ξέρετε καλά είναι ότι χειρότερο για την Τήλο είναι φασίστας μέχρι κόκαλο μόνο με τους Έλληνες τώρα που την ξεσκέπασε η κυρία από την Αθήνα πού δέχτηκε την επίθεση ανακάλυψε ότι την απειλούν για να το γυρίσει πάλι και να το παίξει θύμα δεν μπορείτε να φανταστείτε την συμπεριφορά της στους πολίτες τους βλέπει όλους σαν σκουπίδια αυτή είναι που θέλει να την αποκαλούν και κυρία

  9. E KAI….H ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ….»ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ» ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ «ΑΥΤΟΙ» …..ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ?????!!!!!!!!!

  10. Ποιος ασχολείται με δαυτην;;; και μόνο που τη βλέπεις τρομάζεις
    σκέψου να ανοίξει το στόμα της
    αρκετά την κάναμε διάσημη δεν της αξίζει

  11. Αλήθεια πόσα χρνια θα είναι ισόβια δήμαρχος Τήλου και κατοικεί στη Ρόδο;από τον καιρό του δημάρχου αείμνηστου Τάσου Αλιφέρη.δεν υπάρχει τρόπος να την αλλάξουν άμα δεν τους αρέσει; τότε γιατί την ψηφίζουν δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο όμορφο νησί;

  12. Η συμπεριφορά της δεν συνάδει με το αξίωμα της. Κανένας δήμαρχος δεν επιτρέπεται να πει σε τουρίστα «Δεν έχετε θέση στην Τήλο, δεν είστε ευπρόσδεκτη εδώ». Έχει κάθε δικαίωμα η κυρία το πρόσωπο της οποίας παράνομα δημοσιεύθηκε απο την δήμαρχο στα social να προσφύγει στην δικαιοσύνη διότι την διαπόμπευσε και της επιτέθηκε φραστικά διότι δεν της άρεσε η άποψη της. Αυτό λέγεται ρατσισμός και ο ρατσισμός δεν είναι υποδεέστερος όταν ασκείται από Έλληνα προς Έλληνα και όχι από Έλληνα προς Πακιστανό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ