Άμεση κατάσβεση φωτιάς σε κάδο απορριμμάτων μπροστά στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο δάσος Τσουκαλαριάς

7
14610

Άμεση ήταν η ατάσβεση της φωτιάς σε κάδο απορριμμάτων μπροστά στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο δάσος Τσουκαλαριάς λίγο μετά τις 14:30 όπου κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Κω, από αυτόπτη μάρτυρα που κάλεσε αστυνομία και πυροσβεστική υπηρεσία.
Όπως μας είπε η αυτόπτης μάρτυρας Μαρία Γρύλλη υπεύθυνη διοργάνωσης εκδηλώσεων, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια και συνεργάτες, ενώ πραγματοποιούσαν το στήσιμο -ντεκιρ- της βάφτισης ( το μυστήριο είναι για τις 17:00) μύρισαν καμμένο και είδαν από τον κάδο να βγαίνουν καπνοί και ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές.
Η κ Γρύλλη με τις συνεργάτιδες της προσπάθησε να ανοίξει τη βρύση και με το λάστιχο να παρέμβει μέχρι να έρθει η πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε νερο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε άλλη βάφτιση και πιθανολογείται να είχαν πετάξει κάτι καταλάθος ίσως αποτσιγαρο που να προκάλεσε το περιστατικό. Προανάκριση θα γίνει από το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω.

πηγη: kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στο Πυλί δεν έχουμε νερό 3 μέρες τώρα τι θα γίνει ας μας ενημερώσει κάποιος παρακαλώ να ξέρουμε και εμείς τη θα κάνουμε ευχαριστώ

  2. Τα ρεζιλια να ντρέπονται οι πολίτες.Οι κάδοι άδειοι,και τα σκουπίδια τα πετούν απέξω από τους κάδους.Να ντρέπονται οι ίδιοι που το κάνουν.Τωρα για την φωτιά τι να πω.σιχαίνομαι να ακούω ότι πετούν τσιγάρα ανάμενα στους κάδους.

  3. Μα είναι δυνατόν να μην έχει νερό η βρύση στην εκκλησία??? γιατί το έχουν κλείσει? καθώς και την έξω Βρύση σε μορφή πηγής την έχουν κλείσει… δηλαδή αν δεν είχαν οι κοπέλες τα μπουκάλι με το νερό τι θα είχε γίνει μεχρι να έρθει η πυροσβεστική…. έλεος! ένα δασάκι έχουμε….

  4. τυχεροί μεσα
    στην ατυχία μας γιατι αν δεν υπήρχε ειδοποίηση η φωτια θα ειχε φθάσει στην Κεφαλο

  5. αφού δέν μπορεί νά μείνει βρύση ανοικτή λόγω … κατάχρησης , άς υπάρχουν δοχεία μέ νερό-μή πόσιμο – γιά τέτοιες περιπτώσεις . πλαστικά , … γιά νά μην πάνε γιά παλιοσίδερα.

  6. μήπως γιά τήν τέλεση μυστηρίων εκεί νά ενημερώνετε υποχρεωτικά ή πυροσβεστική από τόν ιερέα ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ