Το Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ» της ΑΝΕΜ στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου στο νέο του δρομολόγιο Μαστιχάρι-Λέρος με επιστροφή κάθε Σαββατοκύριακο

0
4082

Στο Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ» της ΑΝΕ Μαστιχαρίου ανατέθηκε από ο ΥΝΑΝΠ η εκτέλεση 2 δρομολογίων εβδομαδιαίως Μαστιχάρι -Λέρος με επιστροφή, καθόλη τη διάρκεια του έτους, συνδέοντας τη Λέρο με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω. Τα δρομολόγια έρχονται να προστεθούν στα 5 δρομολόγια εβδομαδιαίως που εκτελεί το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ» στη γραμμή Νίσυρος -Κως με επιστροφή.

Ήδη το Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ» ξεκίνησε από το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 να εκτελεί τα νέα δρομολόγια και οι φωτογραφίες είναι από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου σήμερα Κυριακή.

Να σημειώσουμε ότι τα δρομολόγια προς Λέρο θα εκτελούνται κάθε Σαββατοκύριακο ,ενώ μέχρι στις 15 Σεπτεμβρίου 2024 το πλοίο θα προσεγγίζει και την Ψέριμο.

Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού Μαστιχάρι-Ψέριμος -Λέρος είναι 2 ώρες, με αναχώρηση από Μαστιχάρι στις 10.30 το πρωί και με άφιξη στη Λέρο στις 12.30 το μεσημέρι. Στη Λέρο θα παραμένει επί 5 ώρες και θα αναχωρεί για επιστροφή στις 5.30 το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2024 φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Kalymnos News ,στους σχεδιασμούς της Εταιρείας είναι το “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ” να επεκτείνει το εν λόγω δρομολόγιο μέχρι και ΛΕΙΨΟΥΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ