Στην Κω ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, για τα γυρίσματα της εκπομπής του «Akis Food Tour»

3
24474

Στην Κω βρίσκεται ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, για τα γυρίσματα της εκπομπής του “Akis’ Food Tour” που προβάλλεται στον Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kostv.gr ο Άκης Πετρεζίκης ήλθε στην Κω την Τετάρτη και θα αναχωρήσει απόψε το βράδυ.

Κατά την παραμονή του στην Κω έκανε drifting με τον Σταύρο Γρύλλη, επισκέφθηκε διάφορα τοπόσημα του νησιού, και φυσικά συνδύασε τα μαγειρέματα από την ιδιαίτερη Κωακή κουζίνα.

Χθες το απόγευμα βρέθηκε στο Πυλί για μαγειρέματα αλλά και για τα παραδοσιακά χοιροσφάγια σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογος ΑΠΕΛΛΗΣ , ενώ χόρεψε το τμήμα ενηλίκων του συλλόγου . Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγαπημένος σεφ, σήμερα το πρωί πραγματοποίησε τα τελευταία γυρίσματα στη Ζιά , ενώ το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσει από το νησί μας.

https://youtu.be/UzLLIqTiNto

Πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ακης έμενε σε ξενοδοχείο της Κεφάλου έκανε γυρίσματα στο ποιο όμορφο μέρος του νησιού στον άγιο Νικόλα στο Καστρί πήγε με καΐκι και βουλιάξανε κρασιά στην θάλασσα τα κρασιά τοπικού οινοποιού του σακη σκευοφηλακα και μετά έκανε γυρίσματα στην Μελισσα όπου γυρίσανε πλάνα πως φτιαχνωντε τα κεφαλιανα κατουμερια και τα δοκιμάσανε και μετά κάνανε γυρίσματα μέσα στη βιοτεχνία του μελιού και ο ακης έβγαλε μέλι μαζί με τον γιο τις ιδιοκτήτριας όλα σε ζωντανή εμφάνιση πολύ καλό γεια την διαφήμιση του μελιού της κω γεια όλα τα γυρίσματα που έκανε στην κέφαλο δεν ζήτησε και δεν πήρε ούτε ένα ευρο όλα αυτά τα πλάνα θα τα δούμε στο κανάλι των Αθηνών αφού η εμβέλεια των τοπικών καναλιών φτάνει δυστυχώς. Μέχρι το πυλι η κεφαλος πάντα σας πέφτει πολύ μακριά

    • Αγαπαμε την κω και τους κωους απο τον αγιοι φωκα μεχρι τον κρικελο

      καταλαβαινω οτι αισθάνεστε ριγμενοι απο τη στασητ ης δημοτικης αρχης απεναντι στις αναγκες των κεφαλιανων κατοικων. κι εμεις οι λοιποι ειμαστε μαζι σας.. μη κανετε διαχωρισμος κεφαλος κι ολοι οι αλλοι . ειναι ασχημο. ενας τοπος ειμαστε ενας λαος.

  2. πάντα φυσάει διαφορετικό αέρα στην Κεφαλο λίγο ταπεινότητα δεν βλάπτει !!!! Η Κως είναι ευλογημένος τόπος όπου και να βρεθείς σε κάθε χωριό της !!!Έλεος πια τόσο έπαρση !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ