Καταδίωξη Σύμη: Εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη του λιμενικού που πυροβόλησε κατά του διακινητή

21
21093

Νεκρός 39χρονος από το Κουβέιτ

Εξελίξεις έχουμε αναφορικά με το επεισόδιο με τους διακινητές ανοιχτά της Σύμης. Μετά τη χθεσινή καταδίωξη που είχε θύμα έναν 39χρονο αλλοδαπό, ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη του λιμενικού που πυροβόλησε. 

Σύμη: Ένας νεκρός σε επεισόδιο με ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Τσαμούρη, όταν ο εισαγγελέας ενημερώθηκε για την υπόθεση, έδωσε εντολή να συλληφθεί το μέλος του πληρώματος του περιπολικού σκάφος του Λιμενικού που άνοιξε πυρ κατά του δουλεμπορικού σκάφους, καθώς και να κατασχεθεί το όπλο του.

Καταδίωξη Σύμη: Εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη του λιμενικού που πυροβόλησε

Ο λιμενικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, αφού κατέθεσε για τις συνθήκες του περιστατικού, αφέθηκε ελεύθερος.

Τυπικά για το συμβάν θα διενεργηθεί ΕΔΕ και από το αρχηγείο του Λιμενικού, ενώ στέλεχος του υπουργείου Ναυτιλίας διευκρίνισε μιλώντας στο STAR, ότι «η εντολή της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος προς τα πληρώματα είναι να κάνουν χρήση των όπλων τους μόνο όταν διατρέχουν κίνδυνο».

Νεκρός από τα πυρά έπεσε ένας 39χρονος άντρας, με καταγωγή από το Κουβέιτ. Πιθανότατα ήταν ένας από τους τρεις διακινητές του δουλεμπορικού, καθώς συνελήφθησαν οι άλλοι δύο που αναγνωρίστηκαν ως διακινητές.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βρε τον εισαγγελέα , για τον Καραμανλή που σκότωσε 57 άτομα στα Τέμπη που ήτανε? στο μάτι? στα κανένα φέτος? για το νοσοκομείο της Κω ? που είναι η ευαισθησία του κυρίου εισαγγελέα? ο λιμενικός που έκανε το χρέος του μέσα ε?

    • Υπάρχει υποχρέωση βάσει νομου να συλληφθη και να γίνει ΕΔΕ.
      Ας μην προτρέχουμε.
      Πρέπει να κρατηθούν και τα προσχήματα.
      Αλλού είναι το πρόβλημα. Στις …μίζες ανά κεφαλή.
      Ραγδαία αύξηση εισόδου επενδυτών σε σχέση με πέρσυ.
      Η συνέχεια επί της …οθόνης.

      • Συγχαρητήρια στον λιμενικό ,μπράβο αγόρι μου ,μπήκε στην χώρα μας παράνομα ,κ με περίσσιο θράσος κάνουν κ ελιγμούς να βυθίσουν το δικό μας σκάφος ,τι λες κύριε εισαγγελέα ????????? Να βράσω τους νόμους κ τα προσχήματα ,όταν πρόκειται για την πατρίδα ,που την γεμίσατε με λάθρο ,χωρίς να ερωτηθεί ο Έλληνας πολίτης ,αν θέλει να συνυπάρχει με φανατικούς απολίτιστους μουσουλμάνους .Θα δώσει λόγο μια μια μέρα η κυβέρνηση για όλα αυτά στον Ελληνικό λαό ,θα πάει κ ο Μητσοτάκης εκεί που πήγε ο Τσίπρας !!!!!!!!!!!!!

  2. προδωτεσ και οι εισαγγελεις??????? βρε …….ακου βρε σ….οχωρα…τι θελεουν να τουσ στρωσουμε χαλι???? να φοβασαι να κανεισ την δουλεια σου!!!!!!!!!!! το κινητιρα σημαδευε ….ο αλλοσ που μαινει παρανομα σε μα χωρα???? νερο φαγητο σπιτι εεεε και 1400 ευρωπουλα

  3. δεν υπαρχει λογος λοιπον να εχουμε σστυνομικους η λιμενικους. ας μπει στη χωρα οποιος θελει και ας κανουν οτι θελουν.

  4. ο Μπούφος της Αδέκαστης Δικαιοσύνης τι θα διέταζε;
    Η Θέμις έχει κέφια..μια εκπομπή της ΕΡΤ στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης που είναι ακόμα επίκαιρη…
    Η Χώρα είναι πραγματικά ένα απέραντο τρελοκομείο.
    Τις μέρες που σε όλη της Ευρώπη είναι σε επιφυλακή όλες οι αρχές για τρομοκρατικά αντίποινα της γενοκτονίας των Παλαιστινίων,εδώ ξύνουμε τα φρυδια μας.
    Ρωτώ τον εισαγγελέα,στο ΚΥΤ έχουν παρθεί μέτρα κατά της τζιχάντ;
    Έχουν ληφθεί υπόψη τα μακελειά στις Ευρωπαϊκές πόλεις;
    Μούγγα ο Μπούφος.

  5. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ .ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

  6. κινδυνευσε η ζωη των λιμενικων και πολυ σωστα αντεδρασαν
    βαλτε τους και φυλακη επειδη εκαναν τη δουλεια τους
    ντροπη στο κρατος και ντροπη σε οσους κυβερνουν

  7. Και μετά την απαίτηση του Κωνσταντίνου και του Ασλάμ δηλαδη του ΚΕΕΡΦΑ και ΑΝΤΑΡΣΙΑ για έρευνα για τον θάνατο του λάθρο, ακολούθησε η σύλληψη του λιμενικού που πυροβόλησε εναντίον των εισβολέων, που προσπάθησαν να εμβολίσουν το ελληνικό σκάφος.
    Η χώρα έχει τελειώσει οριστικά, δεν υπάρχει σωτηρία.

  8. Χώρα/Έθνος για γέλια! χαχαχαχαχαχαχ ένας απέραντος βόθρος με λαθρομετανάστες να μπαινοβγαίνουν τόσο συχνά που γκαστρώθηκαν οι γηγενείς εκεί πέρα αχαχαχαχαχαχαχ

  9. ΔΛΔ ΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΕΡΑΣΤΕ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ.ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  10. Αν κατάλαβα καλά ο λαθρομετανάστης έχει περισσότερη εξουσία και δικαιώματα από τον λιμενικό σε υπηρεσία στην Ελλάδα.

    • Και εδώ δεν μιλάμε καν για λαθρομετανάστη. Μιλάμε για λαθροδιακινητή που είναι πολύ χειρότερο!!!!!

  11. Το φουσκωτο πήγε να εμβολισει το σκαφος του λιμενικού και αναγκαστηκε να πυροβολησει ταχα. Σε λιγο θα μας πουν οτι θα τους εμβολισει και κανενα μπρατσακι. Σωστα έπραξε ο εισαγγελεας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ