Η Διοίκηση του ΓΝ-ΚΥ Κω θα ήθελε να σας ενημερώσει για την έλευση ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ στο νοσοκομείο μας, από 25-08-2024 έως και 31-08-2024

22
24565

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», θα ήθελε να σας  ενημερώσει για την έλευση ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ  στο νοσοκομείο μας, από              25-08-2024  έως και 31-08-2024.

 

 

 

Ο Διοικητής

ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θα κληρώσουμε και ο τυχερός που θα προλάβει θα κερδίσει μια κατσίκα.

  1. ουαου!!!! έτσι ναι, αξίζετε τα 5000€ μισθό με ωράριο 10-13:00 , τρομερή «διοίκηση» , λίγο προσοχή στην πολλή δουλειά…γιατί ξέρετε δεν έχουμε και καρδιολόγο στο νοσοκομείο.

  2. Μου θυμίζει αυτές με τα Τάπερ, Σουζι Κιου στα Ξενοδοχεία. Ελάτε κυράδες Παρασκευή με Κυριακή, ώρα, αίθουσα, κλπ. Βρε τι πάθαμε…….. Σαν δεν ντρέπονται στο νησί του Ιπποκράτη.

  3. Είναι τουλάχιστον αξιοθρήνητο να πανηγυρίζουμε επειδή το πολύπαθο νοσοκομείο μας θα έχει παθολόγο για λίγες μέρες.
    Αιδώς Κώοι και Κώες…

  4. Συγχαρητήρια προς όλους για το σπουδαίο αυτό κατόρθωμα.Είστε πραγματικά η επιτομή της ξεφτίλας.Μητσοτάκης,Αδωνης,διοίκηση νοσοκομείου.Βρε ΟΥΣΤ από δω όλοι σας μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.

  5. Η διοίκηση του νοσοκομείου να μας ενημερώσει αν η λειτουργία της μαιευτικής του νοσοκομείου είναι νόμιμη από τη στιγμή που δεν υπάρχει παιδίατρος στο νοσοκομείο και κανένας ιδιώτης δεν μπαίνει σε έκτακτη γέννα . Κ. Κιάρη χθες το βράδυ έτυχε να έχω δικό μου άνθρωπο που νοσηλευόταν και ήμουν μπροστά σε περιστατικό στο οποίο έσπασαν τα νερά της εγκύου στον 8ο μήνα. Το τι ταλαιπωρία πέρασε η οικογένεια της κοπέλας γιατί κανένας παιδίατρος δεν ερχόταν στο νοσοκομείο δεν μπορώ να σας το περιγράψω … συγχαρητήρια όμως στον κ. Μουαγιέ … άνθρωπος και επιστήμονας για τα δύσκολα. Από ότι μαθαίνω ευτυχώς η κοπέλα έφυγε με ΕΚΑΒ για Αθήνα. Αυτά τα πράγματα όμως είναι επικίνδυνα. Να επέμβει άμεσα εισαγγελέας να δει τι συμβαίνει. Μαιευτική χωρίς παιδίατρο που ακούστηκε?

  6. .. κτηνίατρο της γειτονιάς..Και μην ξεχνάτε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να δώσετε 80% στους τσαρλατάνους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ