Τούρκος διακινητής αποβιβάζει παράνομους μετανάστες δίπλα σε τουρίστες στην Κω! (video)

9
21645

Εν τω μεταξύ σήμερα 22 Αυγούστου έφτασαν 48 παράνομοι μετανάστες από Τήλο, 2 από Κάλυμνο, μία γυναίκα συνελήφθη στην πόλη,  για το ΚΥΤ Κω και άλλοι 17 βγήκανε στην παραλία του φάρου…

 

Μια ακόμη… επιτυχία της μεταναστευτικής πολιτικής Μητσοτάκη. Τα νησιά του Αιγαίου σφύζουν από τουρίστες, πολλοί εκ των οποίων Τούρκοι με βίζα Καιρίδη, και παράτυπους μετανάστες. Ορδές αλλοδαπών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα κάνουν απόβαση στις ελληνικές παραλίες και δεν «ανοίγει μύτη».

Σε βίντεο από την Κω τουρίστες σε 5άστερο ξενοδοχείο παρακολουθούν μετανάστες να αποβιβάζονται ανενόχλητοι από λέμβο Τούρκου διακινητή, ο οποίος στην συνέχεια αναχωρεί για την πατρίδα του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Meaculpa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα θαλάσσια σύνορα είναι αφύλακτα έχουν πάει 200 συνοριοφύλακες και τότε έχουν όλους στο χοτ σπορ και βγάλτε έξω κόσμο να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα

  2. είναι fake news. Η ειδηση είναι ψεύτικη – όπως όλοι ξέρουμε, από τότε που ανέλαβε ο Εθνάρχης Μητσοτάκης, δεν υπήρξε πανελλαδικά ούτε μια παράνομη είσοδος μεταναστών!! Ούτε στην Κω, ούτε πουθενά!! Οι δε Τούρκοι τρέμουν να βουτήξουν στις θάλασσες των ακτών τους, μην και παραβιάσουν τα 12 μίλια μας!!
    Ζούμε μια πενταετία τελειότητας!!
    Ο σπουδαιότερος Ηγέτης των Ελλήνων από την Εποχή του Χαλκού – εδώ και 4.000 χρόνια!!
    Τι ευλογία για την γενιά μας να μας κυβερνά ΑΥΤΟΣ!!!

    Άλλωστε ΕΚΕΙΝΟΣ μας δίδαξε, πως να χαλαρώνουμε με ζελ K-Y στην οπή της έδρας μας και να απολαμβάνουμε με το κούτελο κολλημένο στο πάτωμα και προβεβλημένους σε ύψος τους γλουτούς μας, την παρέλαση και εκτόνωση των Αρίστων του!!

    Αθάνατος!!

  3. καημενα ανηλικα προσφυγοπουλα
    πηγαν γρηγορα αστυνομια και λιμενικο?
    τους εδωσαν αμεσα ΑΜΚΑ και ΑΜΦ?

  4. Πω πω ντροπή !!! που είσαι λιμενικό ?? Τι θα γίνει ρε παιδιά πόσοι θα έρθουν ακόμα το σκεφτήκατε ?? με τον Ρυθμό που πάνε ,θα γεμίσει η Ελλάδα ,κ μην μου πείτε ότι θα τους πάνε στην ενδοχώρα κάποια στιγμή γιατί Ελλάδα είναι κ εκεί ,πρέπει να σταματήσουν οι ροές ,τι στο καλό συμφώνησε ο Μητσοτάκης ??? Από τότε που πήγε στην Τουρκία έρχονται οι λάθρο ανεξέλεγκτα !!!!!????

  5. Γιατί δεν καταργούμε τον όρο «παράνομη διακίνηση» να τελειώνουμε? Ας πληρώνουν ένα ποσό στο τελωνείο και ας μπαίνει όποιος και όποτε θέλει χωρίς άλλες προϋποθέσεις. Σαν την νομιμοποίηση διακίνησης ναρκωτικών ένα πράγμα. Να βγάλει και το κράτος λεφτά να μοιράζει σε pass.

  6. κάντε βρε την δουλειά σας σωστα και στείλτε τους πίσω ..η Ευρώπη οποία χώρα τους θέλει να τους πάρει,και εσείς λιμενικοί εάν αγαπητέ την χώρα κάντε την δουλειάς σωστα

  7. Παράξενο.
    Οι αιτήσεις λάθρο για άσυλο επί ΝΔ έφθασαν πλέον τους αριθμούς του ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα είναι σαν να έχουμε.

  8. Στην αυριανή βραδυνή της Κυριακής: «Αυξήθηκαν κατά 470% οι ροές προς τη χώρα μας».

    -Σταθερά σε αυξανόμενη ανοδική τάση οι ροές, αναμένονται fast track μαζικές νομιμοποιήσεις ώστε να γίνει χώρος στα camp φιλοξενίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ