Ρόδος: Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες στη φωτιά

1
3899
Τραυματίστηκαν δύο στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίες της Ρόδου κατά την διάρκεια των καθηκόντων του στο πλαίσιο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς ανάμεσα σε Μονόλιθο και Σιάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, οι πυροσβέστες τραυματίστηκαν  στα πλευρά όταν γλίστρησαν και κύλησαν  σε απότομη πλαγιά βουνού.

Ο τραυματισμός που υπέστησαν δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, ωστόσο το κλιμάκιο των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού που ήταν στην περιοχή τους μετέφερε με φορείο σε προσβάσιμο σημείο όπου τους παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Ρόδου έτσι ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ολα τα μέτωπα και οι εστίες της φωτιάς είναι υπό πλήρη έλεγχο αλλά ωστόσο ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστών και εθελοντών παραμένουν στα σημεία όπου εκδηλώθηκαν οι δυο φωτιές για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.

Ειδήσεις σήμερα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αντιστάθηκαν οι κάτοικοι για τις ανεμογεννήτριες και τους έβαλαν φωτιά ξανά.. τώρα καταλάβατε ποιοι βάζουν τις φωτιές και μετά βγάζουν φωτογραφίες προβληματισμένοι για τα μάτια του κόσμου?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ