Ο γιος του μεγαλύτερου Τούρκου τραγουδιστή στην Κω: Φάγαμε μέχρι σκασμού κι αυτή είναι η απόδειξη…

4
14104

Φάγαμε μέχρι σκασμού στην Κω και αυτός είναι ο λογαριασμός για πέντε άτομα, για όποιον έχει περιέργεια», έγραψε ο Ίντο Τάτλισες.
 Μάλιστα, όπως γράφεται «αγνόησαν τα τουριστικά θέρετρα της Αλικαρνασσού με τις αυξημένες τιμές», μια ανάρτηση που έρχεται μετά και τα όσα είχε σχολιάσει Τουρκάλα ηθοποιός που έκανε διακοπές στην Ελλάδα.
Παρά τις κατηγορίες για τον τουρισμό στην Ελλάδα, που εξαπολύουν κατά καιρούς Τούρκοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν χτυπώντας την Ελλάδα να κερδίσουν κόσμο σε Αλικαρνασσό, Κρήνη και άλλες τουριστικές περιοχές που μαστίζονται από κλειστά μαγαζιά, μειωμένες κρατήσεις και απολύσεις, οι αντιδράσεις ανθρώπων και κυρίως Τούρκων, για το γεγονός ότι η Ελλάδα προσφέρει ποιοτικό φαγητό σε τιμές κατά πολύ φθηνότερες από την Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στη γειτονική χώρα.
Τελευταίο παράδειγμα είναι η ανάρτηση του Ίντο, ο οποίος δημοσίευσε τον λογαριασμό από ένα εστιατόριο, όπου πήγε να φάει με τη σύζυγό του και άλλους τρεις φίλους όπως λέει. Η τιμή είναι 71 ευρώ.
Φάγαμε μέχρι σκασμού και αυτός είναι ο λογαριασμός για πέντε άτομα, για όποιον έχει περιέργεια», έγραψε ο Ίντο Τάτλισες. Συμπλήρωσε μάλιστα την επεξήγηση ότι αυτά που στο κάτω μέρος της απόδειξης κάνουν δέκα ευρώ είναι κυρίως πιάτα.
Τα ελληνικά νησιά είναι πιο φθηνά από Τσεσμέ και Μπόντρουμ .Για αυτό πολλοί και όλο και πιο πολλοί Τούρκοι ,διάσημοι και απλοί άνθρωποι έρχονται για το καλό ποιοτικό φαγητό και την ωραία θάλασσα…αναλογιστείτε ότι η Κως σε αρκετές οργανωμένες παραλίες έχει ελεύθερη είσοδο ..
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πέντε άτομα από δύο γύρους να έτρωγαν η τιμή θα έβγαινε κοντά στα 40 ευρώ συν τα αναψυκτικά σαράντα οκτώ αν ήπιαν και ένα οικονομικό επώνυμο κρασί…μήπως ο ιδιοκτήτης μιλούσε την ίδια γλώσσα;
    είπαμε ότι ζούμε την εποχή της φαντασμάρας της //λακίας.
    εκτός αν έφαγαν κόλλυβα.

  2. πίτσες παραγγελία με αναψυκτικά για τρία άτομα και δεν έσκασα.
    Μήπως έφαγαν μοσχαρόκα…. σε μορφή αλλαντικών;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ