Άγρια “κατσάδα” σε Άδωνι και Περιφερειάρχη από εργαζόμενους και ασθενείς του Νοσοκομείου Ρόδου

9
11844

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο της Ρόδου, συνοδευόμενος απο τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου τους περίμεναν “πως και πως” για να εκθέσουν ενώπιων τους τα παράπονα τους για την κάκιστη κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου που θυμίζει περισσότερο νοσοκομείο αφρικανικής χώρας.

Το πλήθος φώναζε “ντροπή σας” συνεχώς στον Υπουργό Υγείας, ενώ ακούστηκε σωρεία παραπόνων για την υποβάθμιση των παροχών υγείας απο άκρη σε άκρη του νησιού.

Δυστυχώς το Νοσοκομείο της Ρόδου δεν αντιστοιχεί πλέον σε Νοσοκομείο ανάλογο της φήμης του νησιού μας με τεράστιες ελλείψεις γιατρών και λοιπού προσωπικού , υποδομές σε άθλια κατάσταση, υποβαθμισμένα Κέντρα Υγείας , ελλείψεις προσωπικού ασθενοφόρων και πολλά άλλα.

Το Νοσοκομείο της Ρόδου λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει υποβαθμίζει και το τουριστικό προϊόν του νησιού μας που θέλει να αποτελέσει πόλο έλξης ποιοτικού τουρισμού αλλά στερείται υποδομών και υπηρεσιών αντίστοιχων .

Σε ένα νησί με τόσους κατοίκους που εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα νησιά αλλά και χιλιάδες τουριστών είναι αδιανόητο οι δομές υγείας να έχουν περιέλθει σε τέτοια τραγική κατάσταση.

Οι πολίτες της Ρόδου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δείξουν άλλη ανοχή στην υποβάθμιση του νησιού απο τοπικούς και μη, άρχοντες.

.

Βίντεο απο την επίσκεψη, τα αιτήματα του προσωπικού αλλά και την οργή των πολιτών:

ΒΙΝΤΕΟ: https://rodosreport.gr/agria-katsada-se-adoni-georgiadi-kai-perifereiarchi-apo-ergazomenous-kai-astheneis-tou-nosokomeiou-rodou/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αφήνετε το σόου της χ….που τσιριζει και το κόβετε όταν μιλάει η εκπρόσωπος εργαζομενων

  2. Μπα;;τι έγινε κι αλλοι κακομαθημένοι εκτός απ’ της Κω;;;τι έγινε φασιστακια της ΝΔ;;;βγήκε και η γλάστρα περιφερειάρχης να το παίξει μάγκας;;;αλλά βέβαια στον λαό της Ρόδου τα ματάκια του (όπως φαίνεται και στη φωτό) κοιτάζουν τα πατώματα.Σε μας τα βλαχαδερα το τουπε του περισσεύει.΄΄΄,,,παλιόπραματα

  3. Βρε Χατζημαρκο τι κράξιμο ήταν αυτό? Δεν θα μπορείτε να φάτε στο τραπέζι το μεσημέρι . Πω πω ξεφτίλα

  4. το ρεζουμε…..ολα καλα ηταν εκει στο τουρ κω- καλυμνο- ροδο….μια χαρα….δεν χρειαζετε να κανουμε κατι…..ειχε 5-10 που φωναζανε…..λεγανε αληθειες!!!! ΑΛΛΑ….ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΚΕ…..και αμεσως θα χτυπισει καμπανακι…..στα α-κεφαλα οντα και τσουπ……Ζητω η ΝΔ

  5. Στην Κάλυμνο τον εκραξαν, Στην Κώ τον κυνηγούν και τον φτύνουν!Στην Ρόδο τα ίδια! Ο μόνος πού δεν βλέπει τα προβλήματα είναι ο Γεωργιάδης!?!!Και αρχίζει να τσιριζει ο ΤΣΙΡΑΚΙΑς!!!Τι τον χρειαζόμαστε ???, Όπως καί τούς άλλους,(Μηδενικά, γλάστρες άβουλους, ανίκανους, τεμπέληδες Κ.Τ.Λ.) Πολιτικούς???

    • Μα ο Κούλης για αυτό παίρνει τέτοια ποσοστά.Αν είχε σοβαρή αντιπολίτευση ούτε 15% δεν θα είχε.Βρισκουν και τα κανουν

  6. Ας προσεχατε.
    70% δοσατε σαυτο τον ανεκδιηγητο περιφεριαρχη.
    τωρα λουστειτε τον μεχρι το 28 και βλεπουμε..

  7. ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ?
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ.
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΣ – ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ !!!!
    ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ.
    ΕΩΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ???
    ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΩ.
    Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Δ Ι Κ Α Ι Ω Θ Η Κ Ε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ