Αρχική
Ειδήσεις
Εν Δωδεκανήσω Κώστας Σκανδαλίδης : «Οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ να μην γίνουν δελφινομαχία»












Βρε καλώς τον !!! Που ήσουν εσύ !!! Α κατάλαβα διακοπές στην Κω!!!
Εσύ το πρότεινες στο πολιτικό συμβούλιο ως γνήσιος δελφίνος. Τι μας λες τώρα… απολιθωματα.
Αγαπητέ Κώστα Σκανδαλίδη το ΠΑΣΟΚ έχει συνδεθεί με την εποχή της μίζας και της ρεμούλας. Φυσικά τώρα απολαμβάνουμε όλοι την ίδια εικόνα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει κάνει τεράστια ζημιά στην Ελλάδα και μαζί με αυτόν ακολουθούν και οι μετέπειτα κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στα υπόλοιπα κόμματα έχουμε ανικανότητα και εγωισμό πχ Καρατζαφέρης, Βελόπουλοι και λοιποί. Συνεπώς παράγουμε αυτούς που μας αντιπροσωπεύουν. Πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς και όχι οι κυβερνήσεις. Αν αλλάξουμε εμείς και γίνουμε ο καθένας από μόνος του σωστός πολίτης τότε ίσως έρθουν στην επιφάνεια και τίμιοι πολιτικοί. Όσο αφορά την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κανέναν δεν αφορά. Απλώς ψάχνετε μελλοντικό διαχειριστή εξουσίας και όχι ηγέτες. Η εποχές των ηγετών έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
πολλα λογια, λιγες πραξεις.
Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΙΡΑΚΙΑ, ΘΑ ΑΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Τι ! ??ήρθες στο νησί που ούτε καν ενδιαφέρεσαι!Να κάνεις διακοπές!!!Και ψαρέψεις ψυχουλακια???Και ποιός σε αρωτησε???
βρε Κώστα καλά σου είναι. ιδιωτευσε επιτέλους. ο,τι έκαμες εκαμες. άσε να εξελιχθούν τα πραματα όπως έλθουν. εσύ δεν μπορείς να προσφέρεις τιποτι καινούριο. πάρε σύνταξη και πιες κανένα τσάι να. χαλαρωσεις. Μεγάλος πιο είσαι. άσε τα όλα για αυτούς που ρχονται
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, σε πείσμα μιας λυσσαλέας πολεμικής και μεθοδεύσεων απαξίωσής του, από το μιντιακό σύστημα Μτσοτάκη, σήμερα και την ανορθόδοξη πολεμική του ΣΥΡΙΖΑ, χθες, παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνο το κόμμα που έβαλε πλάτη και κρατήθηκε η χώρα μας στην ευρωπαϊκή ένωση, όταν ΝΔ
και ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγει στα κάγκελλα!
Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των πιο μεγάλων μεταρρυθμίσεων που έγιναν στα χρόνια της μεταπολίτευσης και που και τώρα, θα οδηγήσει στην αναγκαία νέα μεταπολίτευση που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, μετά την αντιδημοκρατική λαίλαπα της παρέας του Μαξίμου, της απαξίωσης των θεσμών και της συγκέντρωσης του παραγόμενου πλούτου σε λίγους και ισχυρούς σε βάρος των αδύναμων, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων, υπονομεύοντας, επίσης και το μέλλον της πατρίδας μας, με την ενδοτική και χωρίς εθνική στρατηγική, εξωτερική πολιτική τους!!!