Thymeli by Kopanezos Family: Βραβείο 3 αστέρων στα Great Taste Awards στο Λονδίνο

1
8478
Great News
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Thymeli by Kopanezos Family κέρδισε το ανώτατο βραβείο 3 αστέρων στα Great Taste Awards στο Λονδίνο, τον μοναδικό αδιάβλητο και μεγαλύτερο διαγωνισμό προϊόντων στον κόσμο με 13672 συμμετέχοντες και μονο 266 συμμετέχοντες να κερδίζουν διάκριση με 3 αστέρια και ενα εξ αυτων να ειναι το δικό μας εξαιρετικό θυμαρίσιο μελι! Άλλη μια διάκριση με την οποία επιβεβαιωνετε εκτός από την δική μας προσπάθεια και γ δυναμική αυτού του τόπου και γενικότερα των Δωδεκανήσων όσο αναφορά τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα που μπορεί να παράξει!
Οι κριτές επαίνεσαν το μέλι μας για το πανέμορφο σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα και την πολυτελή, μεταξένια υφή του, κατατάσσοντας μας ΣΤΑ 2 ΘΥΜΑΡΙΣΙΑ ΜΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Επιπλέον, σχολίασαν ότι  η πολύπλοκη και απαλή γεύση του, που αναδεικνύει την έντονη γεύση του άγριου θυμαριού και μια ελαφριά μεταλλικότητα, απογειώνει κάθε πιάτο που συνοδεύει.
Ελάτε να γιορτάσουμε αυτήν την επιτυχία και ανακαλύψτε τις μοναδικές γεύσεις που κάνουν το μέλι θυμαριού μας τόσο ξεχωριστό. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας!
Με εκτίμηση,
Thymeli by Kopanezos Family
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι όντως εξαιρετικό το μέλι σας !!! Όσοι δεν το γνωρίζουν καλά θα κάνουν να το δοκιμάσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ