Μανώλης Κίνας: Τα 50 χιλιόμετρα δεν το τηρεί σχεδόν κανένας. Ας μην κρυβόμαστε

23
10064

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Κω κ. Κίνας με θέμα την μείωση των ορίων ταχύτητας στα 50 χλμ. σε όλο το Eπαρχιακό δίκτυο Κω. O Mανώλης Κίνας αναφέρει : » Στα περισσότερα σημεία χρειαζόταν. Ήταν απαραίτητο από την πόλη τις Κω μέχρι την διασταύρωση στο Τιγκάκι. Τα 50 χιλιόμετρα είναι μια ταχύτητα που σε κουράζει. Για να πας στο αεροδρόμιο θέλεις περίπου 25 λεπτά με το νέο όριο ταχύτητας θέλεις 45 λεπτά. Τα 50 χιλιόμετρα δεν το τηρεί σχεδόν κανένας να μην κρυβόμαστε ας μην κρυβόμαστε. Οι πελάτες βιάζονται ειδικά τις νυχτερινές ώρες όταν ο δρόμος είναι άδειος και ανοιχτός. Πρακτικά σε κουράζει και οι επισκέπτες μας αντιδρούν διότι πάμε με ρυθμό πολύ αργό. Πάντως το όριο ταχύτητας στα 50 χιλιόμετρα δεν τηρείται από κανέναν όχι από τους επαγγελματίες που το τηρούν και είναι συνέχεια στο δρόμο αλλά πρακτικά είναι δύσκολο. Η προσπέραση σε όλο το επαρχιακό δίκτυο απαγορεύεται για φαντάσου να βρεθείς μπροστά σε τρακτέρ θα πρέπει να κάνεις παράβαση.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ 50…ΕΠΕΙΔΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ……ΓΙΔΙΑ

  2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΟΙ…ΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΣΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΙΑΙ ΓΕΛΕΙΟ???????????????

  3. βρε 20 θα το πανε για να μην μπλεκει ο καθε μηχανικος που ειναι υπευθυνος σε δικαστηρια.

  4. Αν δεν είμαστε βιαστικοι ( και γιατί εξάλλου να είμαστε?) όλα θα ήταν μια χαρά.
    Απλά έχουμε μπει στο τρυπακι του κυνηγητού του χρόνου και από πλευράς ταρίφας της οικονόμας.
    Αν όλοι φεύγαμε λίγο πριν από ότι κάνουμε μέχρι τώρα, δεν θα είχαμε προβλήματα.
    Όλα είναι θέμα τακτικής.

    • Ποιος χαροκαμένες μανες ρε? αυτος που θα σκοτωθει θα το κανει γιατι γουστρει να παει με 200 σιγα μην δει την ταμπελα και σκεφτει τη μανα του..ρε μυαλο εχετε????

  5. Ελάτε στο ΖΗΠΑΡΙ να καμαρώσετε και τους επαγγελματίες οδηγούς.

    Λέτε για τον επαρχιακό να τρέχετε πιο πολύ
    Εδώ στο Ζηπάρι μέσα στό το χωριό, τρέχουν με 70 και 80, φορτηγά και ταξί και απλά ΙΧ.
    Το πράγμα είναι σοβαρότατο.
    ΚΑΜΕΡΕΣ παντού.
    ΕΔΩ & ΤΩΡΑ.

  6. ποιά πενήντα ;;; σχεδόν κανένας; ;; κανένας!! αντί να φτιάξετε τους δρόμους, επιβάλετε κυκλοφοριακή συμφόρηση, τρομερές λύσεις, εύγε

  7. Το τηρούν οι επαγγελματίες ταξιτζήδες;;;και κάθεστε πίσω από ένα τρακτέρ όταν πάει με 50;;;;Έχεις δίκιο κι εγώ έχω ξεπεράσει την ταχύτητα του ήχου με 25χλμ.

  8. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΛΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ

  9. Οι πρώτοι που δεν το τηρείτε είστε όλλοι εσεις οι ταξιτζήδες και είστε και επαγγελματίες υποτίθεται…το νησί έχει βουλιάξει από αμάξια λεωφορεία ουμπερ γουρούνες μηχανάκια…δεν είναι δυνατόν να περιμένεις στο φανάρι του πλατανιου 10 λεπτά και η γραμμή να είναι μέχρι στο Κως εστία!!να χαράξουν καινούργιο δρόμο για φορτηγά και λεωφορεία!

  10. το τέλος του χατζημαρχου είναι αυτό θα τα πούμε σε 4 χρόνια να δούμε που θα πας γιατί έχεις τελειώσει πολιτικά εσύ και η αυλικη σου ….

  11. Ηθελα να ξερα πιος δουλευει ποιον.Δοκιμασα την Κυριακη να παω Κεφαλο με τα νεα ορια ταχυτητας.Αποτελεσμα ? Μονο ποδηλατα δεν με περασαν.Και ειδικα λεωφορεια και ταξιτζήδες τα εβλεπα να με περνανε σαν τζετ.Αστε λοιπον το δουλεμα και αναγκαστε αν μπορειτε να υποχρεωσετε αυτους που το επεβαλαν να κανουν αυτη την διαδρομη καθε μερα μια φορα.Και ας ερθει καποιος που ειναι πραγματικα επιστημονας ειδικος να ξανα κοιταξει τα ορια ταχυτητας.Μετα την διασταύρωση στο τιγκακι οριο 90 και στα 50 μετρα 70 Ελεος Φτανουν οι σχιτζηδες αρμοδιοι!!!!

    • Είδες πινακίδα με όριο 90;Μήπως να αφήσεις το αυτοκίνητο και να πας σε οφθαλμίατρο;Τα όρια φίλε είναι για να πας,όχι αν σε περνάνε τα ποδήλατα στο τρέξιμο.Σκέψου την μεγαλύτερη διαδρομή στο νησί 39 χιλιόμετρα, με 50 την κανείς σε 45 λεπτά.Θέλεις να πας σε 40;Αυτό είναι το πρόβλημα σου;Δεν είναι καλύτερα να πας παρά να χάσεις τη ζωή σου εσυ η κάποιος άλλος;

  12. τα 50 Χιλ έπρεπε να εφαρμοστεί στην πόλη και στα στενά.. υπάρχουν περιοχές όπως η Ακτή Ζουρούδη που τρέχουν με 80 στην πιο παράνομη περιοχή του νησιού

  13. Και όμως όσο «ψεκασμένο» και αν ακούγεται αυτό που θα γράψω θα το τολμήσω. Για ψάξτε λίγο και θα δείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το όριο των 50 χλμ/ώρα… Γιατί; Τα όρια αυτά έχουν τεθεί στα πλαίσια των μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης….Λιγότερο γκάζι στο αμαξάκι σου; Λιγότερο Co2… Πριν κοροϊδέψετε το σχόλιό μου ψάξτε λίγο… Τα 30χλμ/ ώρα εντός της πόλης;;; Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι αυτοί….. Και που είστε ακόμη……

    • Εχεις απόλυτο δικιο και δεν ειναι μονο αυτα..μετρα καταστολης πλυθησμού γενικός είναι και ο Γιωργάκης είναι πρωτοπαλικαρο του μητσοτακουλα..

  14. Φτιάξτε τον δρόμο!!! Ο Επαρχιακός έχει χαρακτηριστικά δρόμου, βγαλμένο από μια τριτοκοσμική χώρα (ναι, βάζω και την Ελλάδα μας μέσα σε αυτές) κάπου στη δεκαετία του 70′. Φτιάξτε δίκτυο παράδρομων για τις εκατοντάδες επιχειρήσεις δεξιά-αριστερα αντί για τις εισόδους-εξόδους που είναι η μία πάνω στην άλλη! Φτιάξτε τις διασταυρώσεις που δεν πληρούν κανέναν κανόνα του Κ.Ο.Κ. πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Το ίδιο ισχύει και για την σήμανση! Κάντε και μια φρέσκια ασφαλτόστρωση (ειδικά για το τμήμα Κως-Ζηπάρι) και μετά ξαναμιλάμε! Που σας πιάσαν οι πόνοι ξαφνικά και βάλατε παντού πινακίδες 50 χλμ. ενώ το ξέρατε ότι κανείς δεν θα το τηρεί! Γιατί είναι κοροϊδία! Ο Επαρχιακός θέλει ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ… χθες!

  15. Πριν μερικές μέρες βγήκε και μίλησε ένας ειδικός για το τί πραγματικά χρειάζεται να γίνει στον Επαρχιακό (δεν θυμάμαι το όνομά του) και δεν μου κάνει καμία εντύπωση που δεν σχολιάστηκε από κανέναν από τη Περιφέρεια. Μιλούσε για τον κακό σχεδιασμό, για τον επανασχεδιασμό που χρειάζεται από το μηδέν (ανακατασκευή δηλαδή), για τις αμέτρητες εισόδους-εξόδους, που μαζί με τις επικίνδυνες διασταυρώσεις είναι η μία πάνω στην άλλη, για τη κακή κατάσταση του οδοστρώματος, την κακή σήμανση και για τόσα άλλα! Εσείς κλείσατε τα αυτιά σας και ο δρόμος θα μείνε σε αυτή τη μορφή για τουλάχιστον αλλά 50 χρόνια… Καληνύχτα μας….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ