Τη λύπη της, για τα όσα ειπώθηκαν για τους ξενοδόχους στην συνέντευξη τύπου του ΙΣΚ, εξέφρασε η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω

23
12838

Τη λύπη της, για τα όσα ειπώθηκαν για τους ξενοδόχους στην συνέντευξη τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Κω, εξέφρασε η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, η οποία επισήμανε πως η Ένωση ξενοδόχων καλέστηκε από τον δήμο της Κω, να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη με το επιτελείο του υπουργείου υγείας και θεωρεί αδιανόητη την επίθεση που δέχτηκαν οι ξενοδόχοι από τα μέλη του ΙΣΚ , ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την δήλωση της προέδρου κ.Γαβαλά, για «στημένη συνεδρίαση».
Η Ένωση Ξενοδόχων συνεισφέρει διαχρονικά στις υλικοτεχνικές υποδομές του νοσοκομείου και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον επισήμανε η κ.Τριανταφυλλοπούλου, η οποία υπογράμμισε πως συμφωνεί με τα αιτήματα του συλλόγου και δεν καταλαβαίνει την «πολεμική» και την στοχοποίηση που έχει προκύψει , απέναντι στους ξενοδόχους.
Η κ.Τριανταφυλλοπούλου ζητά απαντήσεις από τον κ.Τάλλαρο για το πως προκύπτει ότι οι ξενοδόχοι είναι εντολοδόχοι της κατάστασης , για ποια ρήτρα στα συμβόλαια αναφέρεται και ποιοι είναι οι φορείς που δεν συμφωνούν, ειδάλλως του ζητά να ανακαλέσει τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του ΙΣΚ.

Πηγη: https://www.kostv.gr

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι συνομιλητές σου της δημοτικής αρχής. όλα τα φόρτωσαν πάνω σου. εκτός κι αν είναι αλήθεια. λυπάμαι πολύ.

  2. Κυρία Τριανταφυλλοπούλου, με ποια ιδιότητα ψηφίσατε και στήσατε ανάχωμα προστασίας στις άθλιες ιδέες του Υπουργού Υγείας ;;;; Εχετε καμία σχέση με το χώρο υγείας;;; Γνωρίζετε πως λειτουργεί μια κλινική;;;

    • ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΕΕΕ………. ΝΑ ΧΕΣ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ…ΣΤΑ 4 ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΝΤΑΣ……..ΑΛΛΑ……ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ!!!!!
      ΚΑΚΟ…ΚΑΚΟ…. Η ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!

  3. Ήταν τυχαίο ότι παρόντες στην τηλεδιάσκεψη Ήταν μόνο Νεοδημοκρατες? Ένα ΠΑΣΟΚ Ένα Σύριζα για τα μάτια δεν είχατε? Η δεν υπάρχει?

  4. Έχεται λεηλάτησει το νησί!!! Έχεται εκμεταλλευτή στο έπακρον τα πάντα!!! Ύδωρ,γη.ουρανο, παραλίες, θάλασσα, ήλιο, ανθρώπους, κ.τ.λ.! Φτιάχνεται χιλιάδες κλίνες κάθε χρόνο!!!Από πού προέρχονται όλα αυτά? Καιρός δεν είναι να καθήσεται και να αποφασίζεται ένα δικό σας ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ! Γειά τούς πελάτες σας! Πρότυπο!!! Και επανδρωμένο με δικά σας χρήματα καιόχι πάντα από του Έλληνα φορολογούμενου?Απλά και ξεκάθαρα Πράγματα!!!Και εσείς θέλετε κάποτε ιατρική βοήθεια!Και όχι να τρέχεται πάντα μακρυά και εξωτερικό!!! Στέλνων τάς το χρήμα εκτός του νησιού!!!Εάν ύπαρξη θέληση! Υπάρχει και λύσεις! Κτυπηστε την πόρτα τις επάρχου! Κάτι θα ξέρει καί αυτή!!!

  5. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΛΛΑΡΟΣ! Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΕΤΙΚΗ!!

  6. Εμείς είμαστε με τους γιατρούς και όχι με τους ξενοδόχους.
    Το να αναφέρετε ότι παρέχετε υλικοτεχνικές υποδομές στο νοσοκομείο απλά αποδεικνύει την ανικανότητα του υπουργείου και όχι την καλοσύνη την δικιά σας. Αν πραγματικά σαν ενδιέφερε η υγεία των Κώων θα είχατε δώσει πολύ περισσότερα από κάποια μηχανήματα που αντιστοιχούν στο 0.0001 του τζίρου σας (όλων των ξενοδόχων).

  7. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ! ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕ ΕΠΑΡΧΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΒΡΙΘΗ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΦΙΕΣΤΑ……

  8. Μπράβο κυρία Μαίρη, για την αξιοπρέπεια, το ήθος και τις γνώσεις σου. Παράδειγμα προς μίμιση στην έπαρση και την μνησικακία της ματαιόδοξης κυρίας που τυγχάνει να εκπροσωπεί ένα επιστημονικό φορέα, και κινείται για προσωπικό όφελος. Μήπως κάποια μέρα δει τον εαυτό της βουλευτίνα… (αναρωτίεμαι όμως σε ποιο κόμμα??)

  9. Και οι γνωρίζοντες πως λειτουργεί μια κλινική τι πράξανε ?????????? Οι ξενοδόχοι τουλάχιστον, προσέφεραν και προσφέρουν από το κομμάτι ευθύνης που τους αναλογεί, τα μέγιστα. Οι υπόλοιποι κλάδοι τι πράξανε ????

  10. Άλλο το ανάστημα της κυρίας Τριανταφυλλοπουλου αλλο της Γαβαλα. Άλλο το να δημιουργείς αλλο το να συνδικαλιζεσαι…
    Ο κόσμος ξέρει…

  11. επειδή μέσα στο νοσοκομείο γνωρίζουμε το τι προσφέρει η κυρία Τριανταφυλλόπουλου είναι άδικο να μην το χαιρετήσουμε και να την ευχαριστήσουμε.
    όμως κυρία Τριανταφυλλόπουλου στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνατε ένα λάθος. να συμπλευσευτε με τον υπουργό. έπρεπε εσείς να τον πιέσετε για μόνιμο προσωπικό και όχι να συνταχθητε μαζί του. μπορείτε να το αλλάξετε ακόμα και τώρα.

  12. επειδή μέσα στο νοσοκομείο γνωρίζουμε το τι προσφέρει η κυρία Τριανταφυλλόπουλου είναι άδικο να μην το χαιρετήσουμε και να την ευχαριστήσουμε.
    όμως κυρία Τριανταφυλλόπουλου στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνατε ένα λάθος. να συμπλευσευτε με τον υπουργό. έπρεπε εσείς να τον πιέσετε για μόνιμο προσωπικό και όχι να συνταχθητε μαζί του. μπορείτε να το αλλάξετε ακόμα και τώρα.

    • Εσείς που λέτε ότι είσαστε μέσα και γνωρίζετε. Πείτε και σε μας για να ξέρουμε και εμείς. Πείτε τι ποσό εκτιμάτε ότι δίνουν οι ξενοδόχοι κάθε χρόνο; 100.000? 1.000.000? 10.000.000? Όταν μόνο τον Ιούνιο είχαμε 500.000 αφίξεις με μέσο όρο τις 5 μέρες δηλαδή 2.500.000 διανυκτερεύσεις με 80 ευρώ το άτομο πάμε στα 200 εκατομμύρια τζίρο για τον Ιούνιο μόνο.

  13. Δεν ήταν ποτέ υποψήφια…😂😂😂Χαλαρώστε ρε με τις κολακείες μήπως και αρπάξετε κανένα κοκαλάκι από τα σκουπίδια!Ας φέρει γεωπόνους η Κυρία αφού οι ασθενείς καταντούν φυτά στο νοσοκομείο!

  14. Δυστυχώς επτωχευσαμε κυρία τρυανταφυλλοπουλου. Ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά, πτωχευσαν οι υποδομές, η υγεία, οι πολίτες της Κω. Οι μόνοι που ευημερούν είναι οι Νεοδημοκρατες και οι πολιτικοί της τοπικής μας σκηνής

  15. Σε ποιους ιδιώτες ιατρούς αναφερόμαστε και σε ποιο λειτούργημα ? Σ΄αυτό που χωρίς αποδείξεις βγάζουν σε μία μέρα όσα εμείς σε 1 μήνα. Σε αυτούς που αν τους πεις ότι έρχομαι μέσω εοπυ σου απαντούν με ύφος να κλείσετε ραντεβού μετά από 148 μήνες??? Και σε ποιους νοσοκομειακούς αναφερόμαστε ???/ Σε αυτούς που πηγαίνουν για δουλειά όποτε θυμούνται ?? Σε αυτούς που στις εφημερίες τους αρνούνται πεισματικά να επισκεφθούν το Νοσοκομείο ?????Σε αυτούς που στο ωράριό τους πραγματοποιούσαν την προεκλογική τους περιοδεία ??ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  16. Ποιος κυβερνάει τα 14 από τα τελευταία 20 χρόνια; Μάλλον φταίει ο Τρικούπης ή ο Δηλιγιάννης για τα χάλια μας…

  17. ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΕΕΕ………. ΝΑ ΧΕΣ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ…ΣΤΑ 4 ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΝΤΑΣ……..ΑΛΛΑ……ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ!!!!!
    ΚΑΚΟ…ΚΑΚΟ…. Η ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ