Στην Ελλάδα ζούμε στην εποχή της Φεουδαρχίας! Ένας Μουχτάρης διαφεντεύει το χωριό! του Κώστα Καΐσερλη πρ. Δημάρχου Κω

7
6241

Που πάμε?

Στην Ελλάδα ζούμε στην εποχή της Φεουδαρχίας! Ένας Μουχτάρης διαφεντεύει το χωριό!  του Κώστα Καϊσερλη πρ. Δημάρχου Κω

Περνούν τα χρόνια, βλέπεις τους άλλους να προχωρούν και εσύ να είσαι στάσιμος, βλέπεις τους ξένους να σου παίρνουν τον ανθό, βλέπεις την πατρίδα σου να υστερεί και τον δημιουργικό λαό της να μην μπορεί να αντιδράσει και να βοηθήσει και αναρωτιέσαι γιατί.

Την απάντηση την δίνει όχι η Ευρώπη που βρίσκεται στο υπερπέραν, αλλά η μόλις πενήντα χρόνων και μάλιστα τραυματισμένη Δημοκρατία της Κύπρου!

Έγιναν οι δημοτικές εκλογές στην Κύπρο μαζί με τις Ευρωεκλογές και τα ψηφοδέλτια για τον κάθε Δήμο ήταν ΕΠΤΑ (7)! Μάλιστα, ΕΠΤΑ!!

Για τους Δημάρχους κίτρινο. Για τους Αντιδημάρχους καφέ. Για τους δημοτικούς συμβούλους λευκό. Για τα μέλη των σχολικών επιτροπών πράσινο. Για τους Κοινοτάρχες πορτοκαλί. Για τα μέλη Κοινοτικών Συμβουλίων γκρίζο και για τους Προέδρους των Επαρχίων μωβ! Όλα με απλή αναλογική!!

Στο χωριό που λέγεται Ελλάδα, υπάρχουν: Ένας Μουχτάρης για το κράτος. Ένας Μουχτάρης για κάθε Περιφέρεια. Και ένας Μουχτάρης για κάθε Δήμο!

Ο Μουχτάρης (τουρκικά muhtar) είναι ο τοπικός άρχοντας ενός μαχαλά ή χωριού……  Η Φεουδαρχία με όλη την μεγαλοπρέπεια της στον εικοστό πρώτο αιώνα….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας τρολαρει ο κύριος.Μιλά για τον εαυτό του που ήταν 40 χρόνια δήμαρχος έκανε ότι του κατέβαινε και στο τέλος όταν ο λαός τον έστειλε να ξεκουραστεί τον έβρισε και σήμερα συνεχίζει να μας ζαλίζει με φιλοσοφίες.

    • (εκτός αν θέλετε να δείξετε το πόσο χάλια είμαστε).
      Προσπαθώντας να μάθουμε να ομιλούμε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, γυρνάμε καθημερινά σε μια διάλεκτο τουρκική και που δηλώνει ότι ακόμα ζούμε υπόδουλοι στο 1800.
      Και καλά θα ήταν κάποια επίθετα τύπου ΟΓΛΟΥ ή…παρεμφερή , να κάνουν κάποια μικρη αλλαγή.
      Στην ΕΛΛΑΔΑ ζούμε.
      Ας αποβάλλουμε ότι μας μειώνει.

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ