Ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων στην Κάσο

0
2362

Με τη συνεργασία της εταιρείας RECYCOM, ο δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου πλέον εφαρμόζει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης – ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων, τα οποία συγκεντρώνονται στον μοβ κάδο, έναντι του ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας στο Φρυ.

Ειδικότερα, για την ανωτέρω δράση, ο δήμος Η.Ν. Κάσου αναφέρει τα εξής:
«Στόχος της εφαρμογής των προγραμμάτων ανακύκλωσης είναι η αποφυγή δημιουργίας αποβλήτων και η μείωση του όγκου των σκουπιδιών που καταλήγουν στις ανεξέλεγκτες χωματερές. Με τον τρόπο αυτό, όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος για το νησί μας. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων.»

Προμήθεια φορτωτή πλάγιας ολίσθησης από τον Δήμο Η.Ν. Κάσου

Ο Δήμος της Η.Ν. Κάσου  με  την εξασφάλιση χρηματοδότησης  συνολικού ύψους 104.780,00 €  από το πρόγραμμα Φιλόδημος  ΙΙ  του Υπουργείου Εσωτερικών προέβη   στην προμήθεια  φορτωτή πλάγιας ολίσθησης.

 

Το εν λόγω μηχάνημα  θα συμβάλει σημαντικά   στην βελτιστοποίηση  αλλά και την διευκόλυνση της λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας και των τεχνικών υπηρεσιών του  Δήμου μας . Θα χρησιμοποιηθεί  σε εργασίες φόρτωσης υλικών, σε έργα καθαρισμού και αποκομιδής,  αλλά και σε έργα πρασίνου και  συντήρησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ