Την επιφύλαξη για την εφαρμογή του μέτρου της «επίταξης» σε ιδιώτες γιατρούς, εκφράζει ο Ηλίας Χρυσόπουλος

22
5199
Την επιφύλαξη για την εφαρμογή του μέτρου της «επίταξης» σε ιδιώτες γιατρούς, εκφράζει ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω Ηλίας Χρυσόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως μετά τις επαφές του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με το υπουργείο υγείας, για την εφαρμογή ή όχι του συγκεκριμένου μέτρου,   ίσως αυτό  διαφοροποιηθεί.
Τόνισε δε, ότι εφόσον αυτό το μέτρο εφαρμοστεί, τα «φύλλα πορείας» θα αποστέλλονται από το υπουργείο υγείας και η Κως είναι ανάμεσα στα νησιά,  που το μέτρο θα εφαρμοστεί με προτεραιότητα, λόγω των  αυξανόμενων αναγκών.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τους επιταξει η πολιτεία γιατί έχουν δώσει όρκο να υπηρετούν τον άνθρωπο που πάσχει από αρρώστιες!! Μόνο έχουν ιατρεία και βγάζουν όλοι μαύρα.Θεριευουν με πλούτο και οι ασθενείς τους πληρώνουν .

  2. K XRYSOPOYLE τι παθατε???????? σαν κωλοτουμπα…σαν λουμπαγκο????? δεν πολυ θελετε να εξηπυρετισετε ΔΩΡΕΑΝ τους κωουσ πολιτες???? ανοικετε στο ΚΑΡΤΕΛ των γνωστων γιατρων???????

  3. αφού δεν είστε ο ικανοί να φέρετε γιατρούς κάτι είναι και αυτό εσείς είστε μόνο για φωτογραφίες μισθούς και βαθυστοχαστες δηλωσεις

  4. Μπράβο.Ο Γεωργιάδης λέει το σωστό. όπου υπάρχει ανάγκη να επέμβει το κράτος.οποιος αρνείται να του αφαιρείται η άδεια λειτουργίας.να μείνει με το πτυχίο.

    • Αντι να κοψει τον κ@λο του να βρει πως θα φερει γιατρους θα βαλει με το ζορι τους ιδιωτες?Να χτισουν σπιτια οπως κανανε για τους στρατιωτικους να βρουν στεγη…. επειτα της ελευθερης οικονομιας ειναι το ουσταριο ο Αδωνης μια χαρα γιατρους ειχε το νοσοκομειο τοσα χρονια απλα καταφεραν να τους κανουν να παραιτηθουν ….τι εχουμε χουντα ???

  5. Συμφωνώ!!!Ο Γεωργιάδης να τους επιταξει!!!Αν δεν θέλουν να τους πάρουν τα πτυχία.Αλλωστε έχουν τόσα λεφτά να τρώνε και τα εγγόνια τους.

  6. αλλη μια φορά αποδεικνύεται το χαμηλό IQ των περισσότερων που συμφωνείτε για επίταξη.
    Δεν καταλαβαίνετε τις προθέσεις του αχρηστου κ.Υπουργου?
    Είναι η εύκολη λύση για να μην φέρουν μόνιμους γιατρούς,ανώδυνα!
    Με προσωρινα μπαλώματα,θα διαιωνίζεται αυτή η αρρωστη κατάσταση…
    Παθολογική κλινική δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με εφημερευοντες γιατρούς ,αν δεν υπάρχει ένας επικεφαλής παθολόγος. Ιατρική εξ αποστάσεως, από το σπίτι ή από το ιατρείο δεν γίνεται. Είναι επικίνδυνο για τους νοσηλευομενους .
    Αυτό το μυαλό έχετε, αυτό το νοσοκομείο σας αξίζει .

    • ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑ!!!!! Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ!!!!! ΣΤΑ Π@@@ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΑΞΕΙ…..ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ

  7. Τα κατάφεραν!!!Είναι δυνατόν να μιλά ο πολίτης για επίταξη και όχι για διορισμό γιατρών με συνθήκες αξιοπρεπείς?Με τρομάζει η βλακεια μας.!!! όλα τα σχολεία με τον Αρώνη!!!!

  8. Ωωωωω του Ιπποκράτους χώρα, τι γαιδαρους θρεφεις τωρα!!!
    κύριοι ακούστε. ο όρκος του Ιπποκράτη, που επικαλειστε συνεχώς, δεν γράφει πουθενά ότι ο γιατρός πρέπει να δουλεύει αφιλοκερδώς. διαβάστε τον και μην τον αναφέρετε έτσι απλά.
    δεν γίνεται η κορωνίδα των επιστημών να μην πληρώνεται καλύτερα από όλες τις άλλες δουλειές. εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Αν πάει ξανά ο μισθός του γιατρού στα επίπεδα του 2009 τότε θα γεμίσουν τα νοσοκομεία.

    • ….ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΡΓΥΡΟΙ!!!! ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

  9. αν και διαφωνώ για την επίταξη…είναι η μόνη λύση για αυτή την περίοδο..
    ήδη και ο δήμος προσφέρει στέγη και χρηματικό ποσό για τους γιατρούς…αρκετά υπολογίσιμο….δεν είδα κανένα ενδιαφέρον…
    το να έχεις σπίτι δωρεάν και 2000 παραπάνω από τον μισθό σου στην Κω…δεν είναι και λίγο!!!!
    εμείς πια με τους γιατρούς!!!!
    να θυμηθούν τον όρκο τους!!!

  10. ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ …;;; ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;
    ..

  11. Χούντα πού χρειάζεστε!Τα εύκολα και αυτονόητα,τα κανεται τις Άρτας το γιοφύρι! Ανίκανοι δίχως λύσεις προτάσεις καί όραμα είσθσαι!!!Μόνο γεια την πανταλονα σας όλοι!!!Η ψήφος του ΛΑΟΎ??? Άμεσα στα σπίτια σάς! ΚΗΦΉΝΕΣ!!!

  12. Διαφορετική η ιπποκρατική ιατρική σε ιδιώτες και νοσοκομειακους

    Ε,να καλύψουν οι ιδιώτες τις ανάγκες μέχρι να ερθουν οι μόνιμοι.Να μην ακούμε όμως ότι βάζουν δήθεν και πλάτη.Ναι στην κάλυψη από ιδιώτες όσο χρειαστεί,να βοηθήσουν έστω τους…πελάτες τους όταν νοσηλεύονται

  13. παιδιά να ζητάτε απόδειξη να σας κόβουν αλλιώς να κάνετε καταγγελίες στα λαμογια-γιατρους

  14. Να το πω ξανά γιατί δεν το καταλάβατε.
    1ο. Ο δήμος δίνει 400 ευρώ σε αυτούς που έρχονται για μικρό χρονικό διάστημα. όχι στους μόνιμους.
    2ο. 1800 ευρώ δίνει το κράτος επιπλέον σε κάποιον γιατρό που θα έρθει για ένα μήνα να καλύψει το νοσοκομείο. όχι στους μόνιμους.
    3ο. δεν του βρίσκει σπίτι. του λέει πάρε 400 ευρώ και ψάξε βρες εσύ, αν βρείς.
    4ο. όλα αυτά είναι παροχές για μικρό χρονικό διάστημα. μηνών. εμείς θέλουμε να στελεχωθεί το νοσοκομείο με μόνιμο προσωπικό. Για να έρθουν λοιπόν ιατροί θα πρέπει να επιστρέψουν οι μισθοί τώρα το 2024 στους μισθούς του 2009. κατανοητό?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ