Κ. ΣΒΥΝΟΥ: Η Κως σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου δεν έχει ακόμη πρόβλημα λειψυδρίας

2
3635

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τριτολογίες» μίλησε η Έπαρχος Κω – Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου με θέμα για τα νησιά που έρχονται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο της λειψυδρίας. «Η Κως σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου δεν έχει ακόμη πρόβλημα λειψυδρίας και για αυτό είναι πολύ κρίσιμο να προλάβουμε ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Ωστόσο τα περισσότερα νησιά της Δωδεκανήσου είναι άνυδρα και μεγάλο πρόβλημα όπως η Πάτμος η Λέρος. Λειτουργούν μονάδες αφαλάτωσης αλλά υπάρχουν αρνητικά στοιχεία όπως και η Νίσυρος που πρέπει να γίνουν η ανάλογες συντηρήσεις. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες σε περίοδο τουρισμού γι’ αυτό πρέπει να μην υπάρχει υπερκατανάλωση και πρέπει όλοι να το αντιμετωπίσουμε με πολύ μεγάλη ευθύνη.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού το ρημαξατε το νησάκι μας.
    Τα μεγάλα κοράκια που πλουτίζουν και εις βάρος του πολυτιμότερου αγαθού ενός τόπου, το ΝΕΡΟ, θα την κοπανησουν και θα αφήσουν πίσω μπετά και νεκρή γη.
    Ασύδοτη κατάχρηση χωρίς ικανούς (βασικά ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ) τοπικούς άρχοντες να βάλουν τέρμα στην ΣΠΑΤΑΛΗ από όπου και αν προέρχεται.
    Το καμπανάκι – ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ολόκληρο, κρούει χρόνια τώρα. Αλλά τα ΚΟΥΦΑΛΟΓΑ το αγνοούν επιδεικτικά και σφυρίζουν αδιάφορα.
    Ποιος ξέρει άραγε ΓΙΑΤΙ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ