Ιατρικός Σύλλογος Κω για Άδωνι: Όχι ακραίες, αναχρονιστικές πρακτικές, που θυμίζουν καθεστώτα άλλης εποχής

11
6765

Η εμφανής αποτυχία του υπουργείου Υγείας να δημιουργήσει ένα ελκυστικό ΕΣΥ στις παραμεθόριες περιοχές δεν μπορεί να επιβαρύνει τους ιατρούς, που ήδη εργάζονται στα νησιά και έχουν επιλέξει τη δυσκολία της ιατρικής πράξης μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Η υγειονομική κάλυψη των νησιών είναι ευθύνη των κυβερνώντων.
Χρειάζονται πολιτικές που να θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, είτε αναφερόμαστε στους λειτουργούς υγείας, είτε στους ασθενείς.Σίγουρα όχι ακραίες, αναχρονιστικές πρακτικές, που θυμίζουν καθεστώτα άλλης εποχής.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κω δεν έχει μείνει άπραγος. Ως εποπτεύουσα αρχή έχει κρούσει τον κώδωνα εγκαίρως και πολλαπλώς, προτείνοντας σαφείς λύσεις και κίνητρα για την κάλυψη της μοναδικής Β’θμιας δομής με μόνιμο ιατρικό προσωπικό.

Λύσεις για βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εφαρμογή, με τρόπο ολιστικό, κατανοώντας την ανάγκη προσαρμογής νέων διοικητικών, οικονομικών αλλά και επιστημονικών κανονισμών.

Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας στο Υπουργείο και είμαστε στην διάθεση του Υπουργού για κάθε συζήτηση. Παρόντες για μια συνεργασία προς όφελος των πολιτών με σεβασμό στα μέλη μας.

Γιατί μόνο μέσα από τις συνεργασίες δημιουργούνται δυνατότητες εφαρμογής λύσεων προς όφελος των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών.

 

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Κατερίνα Γαβαλά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

  2. όπου υπάρχει ανάγκη να επέμβει το κράτος.οποιος αρνείται να του αφαιρείται η άδεια λειτουργίας.να μείνει με το πτυχίο.

  3. τώρα με την δημοκρατία σας χορτάσαμε κλέφτες ληστές λαμόγια και κοράκια. που είσαι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να σωθούμε από τα δημοκρατικά αρπακτικά.

  4. τώρα ένα λησταρχειο που λεηλατεί τους πολίτες.πολιτικοι κλέφτες που κατέστρεψαν τις υποδομές του κράτους νοσοκομεία σχολεία πανεπιστήμια αστυνομία στρατό .όλα είναι μπαχαλο.μακαρι να είχαμε Παπαδόπουλο και Παττακό.

  5. αυτό που έχει σημασία είναι να βρεθεί μια λύση ..και οι δύο πλευρές πρέπει να βάλουν πλάτη ..
    προέχει η ζωή του κάθε πολίτη….
    και οι γιατροί οι οποίοι επιτελούν ένα έργο…να σκεφτούν τον όρκο του Ιπποκράτη…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ