Συνεχίζουν τον αγώνα οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Lambranda»!

4
5173

Απούσα η διεύθυνση του «Lambranda», στην τριμερή επιτροπή στην Επιθεώρηση Εργασίας Κω
Την απόφασή τους να συνεχίσουν τον αγώνα για πάρουν τα δεδουλευμένα του Ιουνίου και τις αποζημιώσεις που τους οφείλονται, εξέφρασαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «lambranda» που παρευρέθηκαν στην προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας στην Κω .
Τους εργαζόμενους στήριξαν με την παρουσία τους , το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω, ενώ απούσα από την συνάντηση, ήταν η εργοδοσία του ομίλου«lambranda».
Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ κ.Ιωάννα Λάμπρου επισήμανε πως οι αγώνες για τη δικαίωση των εργαζομένων συνεχίζονται, με την εργοδοσία να μη ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τους εργαζόμενους και την ασφαλιστική κάλυψη τους να βρίσκεται στον «αέρα» υπογραμμίζοντας πως δε θα χαριστεί κανέναν ευρώ στο ξενοδοχειακό κολοσσό και θα γίνει ότι απαιτείται να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι , ενώ αναμένεται η γνωμοδότηση της επιθεώρησης εργασίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, έχουν αποστείλει εξώδικο αφού δεν έχουν λάβει «απόλυση» , ούτε τα δεδουλευμένα για τον μήνα Ιούνιο, όπως και τις αποζημιώσεις που δικαιούνται σύμφωνα με την νομοθεσία, τουναντίον οι εργαζόμενοι του ίδιου ομίλου στη Γερμανία έχουν πληρωθεί.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιοι εργαζόμενοι;Μόνο υπάλληλοι του ΚΚΕ που έκαναν κοπάνα πάλι από τη δουλειά τους και συνάδελφοι δουλεύουν έξτρα για αυτούς.

  2. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ !!ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  3. Παμε δυνατά! Μόνο την υποστήριξη του ΚΚΕ θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα σας. Ο πρόεδρος σας από τη πολύ στεναχώρια του, πήρε καινούργιο τζιπ, μπας και ξεχαστεί λίγο!!! Δώστε κι εσείς το κάτι τις, για να βάλει βενζίνη, να κάμει καμιά βόλτα να πάρει τον αέρα του!!! Εκεί στο εργατικό κέντρο, ακούτε??? Νιώθετε καθόλου ή ακόμα περιμένετε να δείτε το Στάλιν παρέα με τη Παπαρήγα? (Πλάκα – πλάκα, αν τους δείτε μαζί πιασμένους χέρι – χέρι να σας γνέφουν, μην πάτε κοντά….)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ