Σπυρίδων-Ανδρέας Ασπιώτης από την Κάλυμνο στην Ιατρική για τα τρία 20άρια στις Πανελλαδικές 2024: “Με επιμονή κατακτάς τους στόχους σου”

1
5918

Ο Σπυρίδων- Ανδρέας Ασπιώτης κατάφερε με μεθοδικό διάβασμα, επιμονή και προσήλωση στο στόχο του να γράψει τρία απόλυτα 20άρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία και μόνο στη Γλώσσα πήρε 14,6. Συνολικά συγκέντρωσε σχεδόν 19.000 μόρια (18.920 για την ακρίβεια)

Η μοναδική αυτή επιτυχία του, δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού αρκετά μεγάλα ειδησεογραφικά sites,απ’όλη την Ελλάδα έκαναν ειδικά αφιερώματα στον μαθητή του 1ου Νικηφορείου ΓΕΛ Καλύμνου.

Τον Σπυρίδωνα συναντήσαμε με το φακό του Kalymnos News και είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του για αυτή την επιτυχία του, που μπορεί να αποτελέσει και παράδειγμα και για άλλα παιδιά από την Κάλυμνο και όχι μόνο, που βλέπουν ότι μπορούν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να τα πετύχουν

Ο Σπυρίδων είχε όνειρο και στόχο να περάσει στην Ιατρική. Πέρσι για λίγα μόρια δεν τα κατάφερε για την Ιατρική και εισήχθει στην Σχολή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Η προσήλωση του όμως στον αρχικό στόχο δεν έσβησε. Στο χρόνο που πέρασε με μεθοδικό διάβασμα και έχοντας δίπλα του, την οικογένεια μου, τους καθηγητές και φροντιστές του, τα κατάφερε, το όνειρο και ο στόχος του να επιτευχθεί απόλυτα. Και όπως χαρακτηριστικά μας λέει “Με επιμονή κατακτάς τους στόχους σου”.

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια! (Δε σε γνωρίζω, αλλά μπράβο, ήμουν κι εγώ πριν...κάποιες δεκαετίες αριστούχος, μπράβο!!))

    Σίγουρα υπάρχει πίσω ΠΟΛΥΣ κόπος και προσπάθεια για τέτοια βαθμολογία..!! Και προφανώς ευφυΐα..!!
    Να χαρείς τώρα τους κόπους σου και το Καλοκαίρι αγόρι μου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ