Η φωτιά της Κω σε απευθείας μετάδοση! Και πως φαίνεται από Κάλυμνο

8
58404


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΣ…ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ……ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ….. ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΗΔΙΚΕΥΤΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ… ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ……..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΓΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ….ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!! ΝΑΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ….ΚΑΙ ΣΚΑΜΟΣ……..ΕΠΕΙΔΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ …..

  2. Προσοχη μην καουν τα ξενοδοχεια των αφεντικων σας.
    Τοσα χρονια οι ξενοδοχοι καταστρεφουν τον τοπο μας και εμεις δεν μιλαμε.
    Ελπιζω με την συμβολη των εθελοντων να σβηστει γρηγορα. Γιατι το ΠΣ ειναι ανυπαρκτο εκτος απο τα εναερια

  3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ; ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΩ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ….

  4. δεν φταίνε αυτοί εμείς φταίμε που τους το επιτρέπουμε με.την ψήφο μας αλλά μια ζωή τέτοια πράγματα είμαστε.

  5. Θα έρθει καιρός που οι άνθρωποι οι κοσμικοί θα μοιάζουν με τον άρχοντα του σκότους και οι κληρικοί με τους κοσμικούς. θα έρθει καιρός που δεν θα ξεχωρίζουν οι άνδρες από τις γυναίκες και το αντίθετο . θα υπάρξουν ξανά τα Σόδομα και τα Γόμορα αλλά και οι σεισμοί και οι καταποντισμοι και οι πύρινες μαχαιρες και θα ψάχνουν οι άνθρωποι μια γωνιά για να κρυφτούν και να σωθούν από την πύρινη ρομφαία της κολάσεως.

    • Γιατί όλοι εσείς που χαρακτηρίζεστε συνέχεια απο το σκοτάδι, τη μιζέρια, τη σοβαροφάνεια, τον ναρκισσισμό, το μακάβριο, το αιματοβαμμένο, την εκδίκηση, δε χαίρεστε απλά τη ζωή σας, που είναι τόσο μικρή, ιερη και πολύτιμη; Και εσεις θα ηρεμήσετε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος στον οποίο επιτίθεστε καθημερινά.

    • Τυχερέ εσυ θα ζήσεις.Τελικα μόνο στα Σόδομα και Γόμορρα υπήρχαν οι κακοί.Ολοι οι άλλοι ήταν καλοί;Εξαλου ο Θεός τα ξέρει όλα.Σωστα;ξέρει αν εγώ θα γίνω καλός η κακός άνθρωπος.Σωστα;Εκτός αν δεν το ξέρει.Οποτε αν εγώ θέλω να μετανόησω στο τελος θα με δεχτεί;Λυσε μου και μια άλλη Απορια.Οι Θεοί σας γιατί φέρνουν παιδιά στο κόσμο και τα περνούν πρην καν,μιλήσουν;Να τα κάνουν αγγέλους;Δεν έχει αρκετούς;Καλά κάνετε και πιστεύετε ,να λέτε ότι ο δικός σας Θεός είναι καλύτερος από των άλλων,ασχετα αν οι άλλοι δεν μπορούσαν και δεν τους έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσουν αλλά Ελεος πια.Αρκετη εκμετάλλευση έχει πέσει από τις θρησκείες.Ναι να τηρούμε τις παραδώσεις,αλλά ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ.Ζηστε ,να βελτιώνετε τη ζωή σας και των άλλων ,μην βλάπτεστε εσκεμμένα άλλους αλλά να μου πει ο Πάπας τι να ψηφίσω για να πάω στο παράδεισο ;Χάθηκε να κάνει ο Θεός ένα θαύμα να απαλλάξει κάποιους ανθρώπους από τον πόνο και τις αρρώστιες αλλά κάνει θαύμα να σώσει ένα κτίριο;Εξαλου τον Θεό λέτε τον δοξάσουμε παντού δεν είναι μόνο στις εκκλησίες.Βριστε με τώρα καλοί Χριστιανοί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ