Παράδειγμα προς μίμηση: Δύο στρατιωτικοί βρήκαν πορτοφόλι με ουκ ευκαταφρόνητο ποσό το οποίο και παρέδωσαν στην κάτοχό του

13
20034

Παράδειγμα προς μίμηση η πράξη δύο στρατιωτικών της Κω οι οποίοι βγαίνοντας χτες αργά το βράδυ από τη Λέσχη Αξιωματικών, στο παρακείμενο πάρκινγκ βρήκαν ένα πορτοφόλι με σημαντικό ποσό και άκρως απαραίτητα προσωπικά έγγραφα και αμέσως το παρέδωσαν (αφού βρήκαν τα στοιχεία) στην κάτοχό του, νεαρή μητέρα της οποίας έπεσε καθώς επέστρεφε από την εργασία της και κρατώντας τα παιδιά της στα χέρια.

Ο πεθερός της νεαρής μητέρας π. Σακελλάριο Ζουλουφός εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του, συγχαίροντας τα παιδιά, τους γονείς και τους διοικητές τους μέσω του κ. Ταξιάρχου για το μάθημα τιμιότητας και αξιοπρέπειας που παρέδωσαν!

 

 

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μόνο θύματα κουβαλάνε πια μετρητά;Τα μετρητά είναι για τους κλέφτες.Δεν χρεισιμευουν πουθενά αλλου.Εκτος αν είναι της κατηγορίας αυτών που πιστεύουν ότι οι κάρτες είναι του διαόλου.

    • Τα μετρητά είναι για τους κλέφτες; Δηλαδή τόσα χρόνια που κάναμε τις αγορές μας με μετρητά ήμασταν κλέφτες; Καλό θα είναι να χρησιμοποιούμε τα μετρητά για αγορές προϊόντων που έχουν μικρό κέρδος (παράδειγμα τσιγάρα), έτσι ώστε να μην ζημιώνονται οι καταστηματάρχες!!

      • Κάπου καπου έβγαινε και κάποιος στην αναφορά και δήλωνε ότι βρήκε χρήματα. Πάρε μαζί και μια τιμητική εξόδου και τα πείνανε με το συνεταιρακι που δήθεν τα έχασε.
        Ωραία χρόνια.

    • είσαι πολύ γίδι όμως τα μετρητά είναι κατά των τραπεζών και της υποδούλωσης από τους πολιτικούς τα μετρητά έχουν αξία και όχι το λουρί των ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Άντε γειά …ξανά σχολείο ΄και όχι σαυτό που σε κάνει πιο σκλάβο

  2. Μπραβο στα παιδια. Και ντελιβεράδες έχουν βρει και τα έχουν παραδώσει. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι..

  3. μην δίνετε σημασία στους «βλακώδεις» και «τοξικούς» ας πούμε (ανθρώπους) γιατί το μηδέν είναι χωρίς αξία. Σταμάτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ