Ρόδος: Αγγλίδα βρήκε αδέσποτο σκυλάκο και έκανε τα πάντα για να τον υιοθετήσει

2
6393

Ο ‘Αρλο βρήκε ένα νέο σπίτι σε ένα ήσυχο προάστιο της Αγγλίας, όπου απολαμβάνει πλέον μια καλύτερη ζωή Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε δεν είναι η μοναδική. Συμβαίνει πολύ συχνά στους πονόψυχους ανθρώπους που δεν φοβούνται την ευθύνη. Λίγες μέρες διακοπών στη Ρόδο οδήγησαν σε μια σχέση ζωής για τη Μέισι Τρούσκοτ από την Αγγλία. Στα τέλη Απριλίου, η Μέισι ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές. Σε βόλτα συνάντησε ένα μικρό αδέσποτο κουτάβι. Αποφάσισε ότι έπρεπε να το πάρει μαζί της: «Δεν γίνεται, πρέπει να σε πάρω σπίτι». Όπως περιέγραψε η ίδια: «Ήταν πολύ αδύνατος, βρώμικος και γεμάτος τσιμπούρια και ψύλλους. Τον πήρα για πέντε μέρες, τον περιποιήθηκα και τον καθάρισα. Μόλις τον μάζεψα ήξερε ότι είχε σωθεί. Απέκτησε ένα υγιές βάρος, έγινε τόσο στοργικός, έμπιστος και δεν ήταν πια ανήσυχος, απλά πολύ χαρούμενος και αγαπησιάρης”. Προς το τέλος του ταξιδιού της, η τουρίστρια προσπάθησε απεγνωσμένα να βρει ένα καλό σπίτι για τον Άρλο, και τα κατάφερε, όμως λόγω ενός προβλήματος με τον σπιτονοικοκύρη της, η οικογένεια που τον φιλοξενούσε δεν μπορούσε να τον κρατήσει. Έτσι, η Μέισι Τράσκοτ ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο για να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς του Άρλο στην Αγγλία Συγκέντρωσε σχεδόν 1.000 αγγλικές λίρες. Με αυτά τα χρήματα, κατάφερε να οργανώσει το ταξίδι του Άρλο στην Αγγλία. Τον Μάιο, η υπόσχεση έγινε πραγματικότητα. Ο Άρλο βρήκε ένα νέο σπίτι σε ένα ήσυχο προάστιο της Αγγλίας, όπου απολαμβάνει πλέον μια καλύτερη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι κάτοικοι πρώην αποικιοκρατικων χωρών,έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα κατοικίδια. Τους συμπερφερονται πάντα καλύτερα από τους ανθρώπους στις ανά τον κόσμο αποικίες τους. Ίσως ψάχνουν την αγνή αγάπη μέσα στις απανθρωπες κοινωνίες που δημιούργησαν…

    • οι Έλληνες οικογενειάρχες που βιάζουν κακοποιούν και δολοφονούν τις γυναίκες τους καθημερινά λες να ψάχνουν και αυτοί την αγνή αγάπη???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ