Λέρος: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για υπόθεση κατασκοπείας – Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί

12
8763

Πιάστηκαν να φωτογραφίζουν τη βάση της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου

Υπόθεση κατασκοπείας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. στο νησί της Λέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες Σάββατο όταν ειδοποιήθηκε το ΑΤ Λέρου από έναν σεκιούριτι του ΚΥΤ ότι τέσσερις αλλοδαποί προσωρινοί κάτοικοι του Κέντρου Υποδοχής είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τηλέφωνα τη βάση της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

Πρόκειται για υπηκόους Παλαιστίνης ηλικίας 39, 24, 34 και 31 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ τα κινητά τους κατασχέθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλάω με ένα παλικάρι από την Παλαιστινη. Μου λέει δεν είχε ούτε 1$ να φάει στην πατρίδα του εξαιτίας του πολέμου και γι’αυτό ξεκίνησε για Ευρώπη.
    Πλήρωσε 3 φορές από 6000€ για να περάσει το Αιγαίο και τον γύρισαν πίσω. Με την τέταρτη κατάφερε να περάσει, φασίστες δεξιοί

    • Ψευτράκο.Τι λες φασιστακο;Από τον Οκτώβρη που ξεκίνησε ο πόλεμος,από την Γάζα δεν έφυγε κανείς προς τα βόρεια .Χωρια που θα ήθελε 18000 μέρες να μαζεύει ένα ένα ευρώ.Σε ποια γλώσσα τα είπατε;Έπιασες κουβέντα μαζί του και δεν τον πέταξες στη θάλασσα;Τι καλός φασίστας που είσαι.Καλα δεν του είπες ότι είναι χαζός που ήρθε στην Ευρώπη;Εσυ θέλεις να φύγεις έτσι δεν είναι;

  2. Λέρος: συνελήφθησαν 4 Παλαιστίνιοι λαθρομετανάστες σαν κατάσκοποι.

    Κυψέλη: Καμερουνέζος έδειρε αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει

    Αχαΐα: 3 Πακιστανοί έκλεψαν ζευγάρι και βίασαν την γυναίκα.

    Άγιοι Ανάργυροι: Πακιστανός παρενόχλησε 17χρονη σε λεωφορείο.

    από ότι βλέπω η κυβέρνηση δεν καταλαβε το μήνυμα των εκλογων

    • Ερχονται οι αλλοδαποί να κλέψουν τα πρωτεία και τα φώτα από τα παρακμιακά φρικτά περιστατικά που βλέπουμε καθημερινά στην ελληνική οικογένεια. Ποιοι νομίζουν ότι είναι????

  3. ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!! ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ….ΟΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ…. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΉΜΑΡΧΟ… ΚΑΙ ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑΞΙ Η ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΓΟΝΙΩΝ!!! ΞΥΠΝΆΤΕ….

  4. Σομαλοί αποκεφαλιστές, Πακιστανοί που βιάζουν ομαδικά γυναίκα μπροστά στον άνδρα της, Παλαιστίνιοι κατάσκοποι, Κονγκολέζοι που δέρνουν αστυνομικούς, Γυφτάλβανοι έμποροι ναρκωτικών και διαρρήκτες.

    Πραγματικά υπέροχη η νέα Ελλάδα που μας έφτιαξαν οι αντινατιβιστές της ΝΔ

    • Έχουμε και εμείς γιο που αποκεφάλισε πατέρα, σύζυγο που κακοποιούσε και βίαζε τη γυναίκα του από τη μια και την αδερφή του από την άλλη, μαγκες οικογενειάρχες γενικότερα, κάθε ηλικίας, που κακοποιούν βιάζουν και δολοφονούν συζύγους, παιδιά και γονείς, παππούδες που βιάζουν εγγόνια, μάνες που εκπορνευουν ανήλικες κόρες, οικογενειάρχες που βιάζουν αυτά τα ανήλικα και αλλά τοσα καθημερινά. Πες στον στατιστικολόγο ομοϊδεάτη σου παραπάνω (μάλλον είσαι ο ίδιος) να απαριθμήσει τα καθημερινά κατορθώματα του έλληνα οικογενειάρχη των τελευταίων 12 μηνών. Μόνο 3000 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα τους τελευταίους δυο μήνες. Η υπέροχη Ελλάδα που μας φτιάξατε εσείς οι μάγκες.

    • Έλληνες επιστήμονες που Βαράνε άγρια της γυναίκες τους.Ελληνες παιδεραστές,Έλληνες που δολοφονούν κοπέλες,σκοτώνουν γριές κλπ.Να τα λες όλα.

  5. Άραγε είχαν και αυτοί Ινστα με γατάκια, όπως η Ρωσίδα κατάσκοπος στην Αθήνα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ