Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Νεκρή 69χρονη λουόμενη σε παραλία στη Ρόδο

Νεκρή 69χρονη λουόμενη σε παραλία στη Ρόδο

0
2890

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα της Λίνδου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ότι μία 69χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην θαλάσσια περιοχή Λοθιάρικα Πεύκων.

Η 69χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τη Λιμενική Αρχή της Λίνδου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Συνεχίζονται τα ίδια – Έπεσε ξαφνικά αναίσθητος μέσα στη θάλασσα τουρίστας στη Σύρο

Άνδρας στη Σύρο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία της Αζόλιμνου

Ένα περιστατικό που προκάλεσε την ανησυχία όσων βρισκόντουσαν στην παραλία του Αζόλιμνου, εξελίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11/6 στη Σύρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cyclades24, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, όταν ξαφνικά όσοι βρισκόντουσαν τριγύρω του, τον είδαν να βρίσκεται μπρούμυτα και χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο και ανέσυραν τον άνδρα εκτός της θάλασσας, χωρίς όμως να έχει τις αισθήσεις του.

Λίγο πριν φθάσει το ασθενοφόρο, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με κάρπα και απινιδωτή, ενώ αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ