Δημήτρης Γάκης: Η  Νέα Αριστερά ήρθε για να αναδείξει, μέσα από την πολιτική, τα προβλήματα της κοινωνίας και την λύση τους

0
1684
Οι εκλογές της Κυριακής δεν είναι μια τυφλή οπαδική εκδήλωση εκτόνωσης. Ούτε ευκαιρία για μια μαζική αποδρομή προς τις παραλίες.
Είναι μια επιλογή συμμετοχής, ευθύνης και προοπτικής, ιδιαίτερα προοπτικής.
Τίποτα δεν θα αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό την επόμενη μέρα στη χώρα μας. Θα εχουμε κυβέρνηση, δυστυχως, και παλι Μητσοτάκη, θα εχουμε αντιπολίτευση, θα έχουμε πολιτική σταθερότητα. Τα διλήμματα τους θα ξεχαστούν.
Εμείς φιλοδοξούμε να αλλάξει η αντίληψη που αντιμετωπίζεται η πολιτική, να επαναφέρουμε την πολιτική στην καθημερινότητα, στη υπηρεσία του πολίτη.
Οι εκλογές της Κυριακής θα αρχίσουν να διαμορφώνουν την Δευτέρα, το μέλλον μας. Έχουμε ευθύνη όλοι μας, με τη στάση μας και με την επιλογή μας ποια κατεύθυνση θα δείξει η Δευτέρα. Θα πάμε στην κατεύθυνση όπου τυφλά θα υπηρετούμε προσωπικές αρχηγικές πολιτικές φιλοδοξίες Κασσελάκη και Ανδρουλάκη ή θα ενισχύσουμε τις δημοκρατικές συμμετοχικές διεργασίες με στόχο την ενότητα του προοδευτικού, δημοκρατικού χώρου και τη δημιουργία ενός μετώπου ανατροπής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη.
Η Νέα Αριστερά ήρθε να αποτελέσει τον καταλύτη των πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών.
Η Νέα Αριστερά ήρθε για να αναδείξει μέσα από την πολιτική τα προβλήματα της κοινωνίας και την λύση τους.
Δεν θέλουμε να γίνουμε ένα ακόμα κόμμα σαν αυτά που υπάρχουν σήμερα.
Θέλουμε την Κυριακή να μας δώσεις τη δύναμη να ανατρέψουμε τις αρρωστημένες καταστάσεις που δημιουργεί η πόλωση, ο φανατισμός, και η προσωπική ανέλιξη μέσα από κομματικούς μηχανισμούς.
Στις 9 Ιούνη, η ψήφος σου μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Για να ακουστούν τα θέλω της κοινωνίας.
Για να διαμορφωθεί κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Για να μπει φραγμός στην Ακροδεξιά.
Για να δυναμώσουν οι αγώνες για Ειρήνη και Δικαιοσύνη.
Για την επόμενη μέρα που θα είναι διαφορετική, με μια ισχυρή Αριστερά που θα καθορίζει τις εξελίξεις.
Στις 9 Ιούνη ψήφισε
Νέα Αριστερά.
Ρόδος 6-5-2024
Δημήτρης Γάκης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ