Βασιλική Πίτση: Δώρισε καρέκλα χημειοθεραπείας με τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου της

0
11721

Μία καρέκλα χημειοθεραπείας με τέσσερα μοτέρ για την Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Ρόδου δώρισε η συμπολίτισσά μας, κα Βασιλική Πίτση, με τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου της «Ο Γαϊδαράκος Θαλής και το Τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη».

Το βιβλίο, αφιερωμένο στη μνήμη της κόρης της Θάλειας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, πριν από δύο χρόνια, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού, αγκαλιάστηκε με αγάπη, τόσο από τη ροδιακή όσο και την ευρύτερη κοινωνία, και έτσι η πραγματοποίηση μίας δωρεάς για την κάλυψη αναγκών των ογκολογικών ασθενών στο νησί μας είναι πλέον πραγματικότητα.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε στην εξυπηρέτηση των καρκινοπαθών μας, αλλά και να διευκολύνουμε το έργο της ογκολόγου ιατρού μας, κυρίας Μαρίας Παρασκευά, της προϊσταμένης και των νοσηλευτών μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσφέρουν καθημερινά στους ασθενείς μας.

Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται κάθε φορά που η αγκαλιά αυτή όλο και μεγαλώνει», αναφέρει η κα Πίτση σε σχετική δημοσίευσή της στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζουμε, πως το βιβλίο «Ο Γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ρόδου και ηλεκτρονικά από τις εκδόσεις iwrite.

Πηγή: rodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ