Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη

3
8076

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε στο Δημοτικό Μέγαρο η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και παλιά παγκόσμια πρωταθλήτρια του αθλητισμού, Άννα Βερούλη στο πλαίσιο της περιοδείας της στο νησί μας.

Ο Δήμαρχος Κω, τόνισε πόσο καθοριστική ήταν η συμβολή της στο να αγκαλιάσουν οι νέοι τον αθλητισμό, αναφέροντας παράλληλα και την στενή της σχέση με το νησί ενώ απ’ την πλευρά η κ. Βερούλη επισήμανε ότι πέρα απ’ αυτά που κατάφερε στον αθλητισμό νιώθει περήφανη για την ενασχόληση της με την τοπική αυτοδιοίκηση, για την συνεχή επαφή της με τον κόσμο και για τα όσα προσέφερε με τις δράσεις στα παιδιά αλλά και στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας.

Παρούσα ήταν και η περιφερειακή σύμβουλος, Ευτυχία Σταθοπούλου που απ’ την πλευρά της ανέφερε ότι ο φυσικός χώρος της κυρίας Βερούλη, είναι ο αθλητισμός και η αυτοδίοικηση την οποία έχει υπηρετήσει και στους δύο βαθμούς και ότι μπορεί με τις γνώσεις της να βοηθήσει και τον δικό μας Δήμο σε αρκετά θέματα ενώ τόνισε ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν γυναίκες με τέτοια προσωπικότητα στην Ευρωβουλή για το καλό της χώρας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κατσε να σου πει τα πολλα εργα που εχει κανει στα 6 χρονια μηπως παρεις και εσυ καμια ιδεα.

  2. Υποψήφια του ΠΑΣΟΚ που την συνόδευε 1 τοπικο στέλεχος , υποψήφιοι της ΝΔ 10 τουλάχιστον,. Νικητιαδη βλέπεις?Που είναι η τοπική του πασοκ η νομαρχιακή? Ψαρεμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ