Προφυλακίστηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου μετά την απολογία του | Έξαλλοι οι γονείς τον περίμεναν απ έξω…

4
5719

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Κω, ο 63χρονος εργαζόμενος στη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετησίας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.

Ο 63χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη αποφάσισαν να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 63χρονος είχε εμφανιστεί στις 27 Απριλίου 2024 το πρωί, αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης μετά την πληροφόρηση που είχε ότι αναζητούνταν καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή της Κω. Με αυτό ο 63χρονος υπάλληλος συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω για τα περαιτέρω.

Όπως είναι γνωστό, ο 63χρονος που εργαζόταν ως υπάλληλος σε υπηρεσία στο νησί της Νισύρου, άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές όταν στις 15 Απριλίου έγινε ενημέρωση στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού από το Χαμόγελο του Παιδιού για καταγγελία που είχε γίνει σε βάρος του για πιθανή σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω παρουσιάστηκε Μ. Πέμπτη ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από την Νίσυρο

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα ενός 12χρονου αγοριού στις 15 Απριλίου, ο οποίος μάλιστα κινδυνεύει να απελαθεί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, με το πρόσχημα ότι δεν έχει τα απαιτούμενα έγγραφα παραμονής στη χώρα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση ανήλικων 10-15 χρονών, οι οποίες μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 12 καταγγελίες.

Πηγή: https://www.kostv.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για κακη του τυχη ειναι ελληνας για αυτο προφυλακιστηκε
    αν ηταν ρομα η πακιστανος θα ειχε αφεθει ελευθερος

    • Μα οι έλληνες δεν κάνουν τέτοια, είναι καθαρόαιμοι γνήσιοι χριστιανοί. Βόθρος η ορθοδοξία σας

      • γεμάτος υπερηφάνια, όπως τόσοι και τόσοι και στα μέρη μας.
        Πως γίνεται ένας που ορκίζεται στον Θεό ψέματα, να πηγαίνει να μεταλάβει?
        Μια ζωή η Ορθοδοξία ταυτίζεται με την …Βαρβάκειο.

        • Μπόχα βρώμα και δυσωδία ο χριστιανισμός στην χώρα μας. Μακάρι Ισλάμ ή 12θεο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ