Γ. Νικητιάδης: Μην παραδίδετε τις παραλίες στα μονοπώλια

2
1298

Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση της ΝΔ κατά την προσφιλή της μέθοδο, ωφελεί τους λίγους και εκλεκτούς εις βάρος των πολλών, μεταφέροντας την ευθύνη διαχείρισης των παραλιών από τους Δήμους στην αποκλειστική δικαιοδοσία της ΕΤΑΔ.

Η απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τόσο προκλητικό και εξόφθαλμο τρόπο από την κυβέρνηση, στοχεύει στην καλλιέργεια μονοπωλίων με επιπτώσεις που προκαλούν όχι μόνο κοινωνική αναταραχή αλλά οργή για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται για δεκαετίες στις παραλίες.

Ας μας εξηγήσουν οι αρμόδιοι του Υπουργείου Οικονομικών ποιοι λόγοι επιβάλλουν την μεταφορά αρμοδιότητας της διαχείρισης όλων των τουριστικών κτημάτων και ακινήτων από τους ΟΤΑ στην ΕΤΑΔ και για ποιο λόγο κρίθηκε ανεπαρκής η Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά από τόσα χρόνια.

Οφείλουν να αποσύρουν άμεσα τη ρύθμιση η οποία καταδικάζει εκατοντάδες οικογένειες που ζουν από την εκμετάλλευση ομπρελών και καθισμάτων στις παραλίες, υπηρετώντας με συνέπεια το τουριστικό μας προϊόν για δεκαετίες και τις οποίες με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν είτε στην ανεργία και στην εξαθλίωση είτε στην υπαλληλοποίηση προς όφελος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ