Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Σαββαΐδης

2
7996

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή χθες και κηδεύεται αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών (κοιμητήριο Ρόδου) ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Σαββαίδης, πατέρας δύο παιδιών.

Η θλιβερή είδηση του αιφνίδιου και απροσδόκητου θανάτου του εκπαιδευτικού, βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τους συναδέλφους του.

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Ρόδου µετά τη θλιβερή είδηση του απροσδόκητου θανάτου του συναδέλφου τους Σαββαΐδη Παναγιώτη, που ήταν διευθυντής στο 2ο Δηµοτικό Σχολείο Καλυθιών την περίοδο 2011-2021, εκτιµώντας το ήθος και την προσφορά του στην εκπαίδευση, αποφάσισε οµόφωνα τα παρακάτω εξέδοσε ψήφισμα, εκφράζοντας έτι τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο πρόεδρος και μέλη του συμβουλίου, αποφασίστηκε να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία την Τετάρτη στις 12.00 στον Ι.Ν. του Ταξιάρχη στη Ρόδο,

Πηγή: rodiaki.gr

Ρόδος: Βαρύ Πένθος Για Νεαρή Μητέρα Που Έφυγε Ξαφνικά

Βαρύ πένθος στη Ρόδο και στο ιδιαίτερο χωριό της Μάσσαρη ,για νεαρή μητέρα δυο παιδιών που έφυγε ξαφνικά μετά απο επιπλοκή που προκλήθηκε στην χοληδόχο κύστη της.

Η εκλιπούσα χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη ενόχληση έπαθε σηψαιμία όταν απο την μετακίνηση λίθων στην χολή έφραξαν οι πόροι.

Η νεαρή μητέρα άφησε πίσω τα δυο της πολυαγαπημένα παιδιά και τον σύζυγο της .

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστή σήμερα στις 14:30 στον ιερό ναό Εισόδια της Θεοτόκου στα Μάσσαρη.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο χωριό δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω πένθους.

Συλλυπητήρια στους οικείους.

rodosreport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ταλαιπωριόταν κι έδινε δύσκολη μάχη εδώ και 3,5 χρόνια( προ κορωνοιού) με ανίατη ασθένεια στους μύες.

  2. από τη στιγμή που χρόνιοι καρκινοπαθείς όπως και στην Κω καταλήγουν από ανακοπή χωρίς να είναι στο τελικό στάδιο είναι ξαφνικίτιδα. Οσο και να το κρύβετε οι συνεργοί θα πληρώσετε από τον πνευματικό νόμο και γρήγορα. Όσο για τους ηλίθιους τους τηλεορασκόπληκτους δενβ χρειάζεται λέξη ισχύει το νικ νέιμ και όιποιος κατάλαβε κατάλαβε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ