Συνάντηση στο Επαρχείο Κω, φορέων του Πρωτογενούς τομέα με τη ΓΓ του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Χ.Καλογήρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Φ.Ζαννετίδη

0
4725

Εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου, στο Επαρχείο Κω ανάμεσα στη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνας Καλογήρου, του Προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου και Περιφερειακού Συμβούλου Πρωτογενή τομέα Φιλήμων Ζανετίδη, του Επάρχου Ιωάννη Καμπανή, της Αναστασίας Χαραλαμποπούλου Κτηνιάτρου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με φορείς του πρωτογενούς τομέα.
Ο κ.Καμπανής καλωσόρισε τον κ.Ζανετίδη και την κα.Καλογήρου ενώ η Γενική Γραμματέας με διάθεση συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων, τόνισε πως τίποτα δε μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία. Παράλληλα πρόσθεσε πως το νησί της Κω είναι ένα πλούσιο νησί που η φύση του έχει δώσει τη δυνατότητα και για κτηνοτροφική παραγωγή και για καλλιέργειες καθώς και για την ανάπτυξη αμπελωνικού τομέα και αλιείας. Θέλησε επίσης να αναφέρει πως η κυβέρνηση προχωρά ειδικό πρόγραμμα στήριξης για τους μελισσοκόμους, το οποίο συνολικά είναι 12 εκ.ευρώ για όλη την Ελλάδα, ενώ εδώ στην Κω θα πάρουν όλοι οι μελισσοκόμοι αποζημίωση 8 ευρώ ανά κυψέλη (οι οποίοι είναι κατά κύριο επάγγελμα μελισσοκόμοι) και 4 ευρώ ανά κυψέλη οι υπόλοιποι που ασχολούνται με τη μελισσοκομία.
Με τη σειρά του ο κ.Ζανετίδης τόνισε πως έχουν μια καλή συνεργασία με την κ.Καλογήρου ως περιφέρεια και πως στηρίζει και γνωρίζει τα νησιά. Παράλληλα ευχαρίστησε και τον κ.Καμπανή για την αγαστή συνεργασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ