Το αδιαχώρητο στην επετειακή εκδήλωση για την 7η Μαρτίου από το Γυμνάσιο Κεφάλου με ομιλία του Σάββα Καλεντερίδη

2
12055


Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, το Γυμνάσιο Κεφάλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων , διοργάνωσαν εκδήλωση , στο Πνευματικό Κέντρο Κεφάλου, με επίτιμο καλεσμένο τον κ. Σάββα, συγγραφέα και γεωστρατηγικό αναλυτή.
Το παρών στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, έδωσαν ο πρόεδρος της κοινότητας Κεφάλου Γιώργος Κοκκαλακης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Αβριθης και Σταμάτης Καμπουρακης, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μάνος Μήτρου, ο επικεφαλής της παράταξης Δύναμης Αλλαγής Γιώργος Κυρίτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Κρητικός, Σεβαστιανός Μαραγκός, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κρητικός, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Διονυσία Καμπούρη, ο Αντώνης Σπερμπης, γονείς και αρκετός κόσμος που γέμισε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κεφάλου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ιστορική αναφορά των γεγονότων της 7ης Μαρτίου, από μαθηττες της Γ’ Γυμνασίου, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε και συντόνισε ο διευθυντής του Γυμνασίου, κ.Τσολακιδης. Το βιογραφικό του Σάββα Καλεντερίδη ανέγνωσε ο υπεύθυνος της εκδήλωσης εκπαιδευτικός- Φυσικός Γιώργος Κεραμαρης.
Για τις Γεωπολιτικές συνθήκες της Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου με την μητέρα πατρίδα, αναφέρθηκε ο συγγραφέας και γεωστρατηγικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης καθώς επίσης και στις πολιτικές συνθήκες που επικράτησαν την περίοδο εκείνη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ