Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής έδεσε στα Ίμια

5
2824

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο ενώ παράλληλα η τουρκική «μονταζιέρα» της προπαγάνδας δημιουργεί σκηνικά έντασης κυρίως γύρω από τις βραχονησίδες των Ιμίων.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, σε καθημερινή πλέον βάση, επιδίδονται στην τακτική της προπαγάνδας με συνεχή δημοσιεύματα προκειμένου να εξυπηρετήσουν το εσωτερικό ακροατήριο του Ερντογάν και παράλληλα να συντηρήσουν το ζήτημα των αμφισβητήσεων ελληνικών νησιών και βραχονησίδων στο Ανατολικό Αιγαίο.

Μετά τα στημένα επεισόδια με δήθεν καταδιώξεις ελληνικών σκαφών που παραβιάζουν τα τουρκικά χωρικά ύδατα, σειρά έχουν οι προσεγγίσεις στις βραχονησίδες Ίμια.

Σύμφωνα με βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσιεύει η Hurriyet, σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσεγγίζει τα Ίμια και δένει πάνω σε μία από τις βραχονησίδες.

Όπως επισημαίνει η τουρκική εφημερίδα, το πλοιάριο, στο οποίο επέβαιναν 5 Τούρκοι αξιωματικοί, έμεινε ακίνητο για δέκα λεπτά και έπειτα 5-6 αξιωματικοί άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο.

2

Σύμφωνα πάντα με την Hurriyet, ένα ελληνικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού βρισκόταν σε απόσταση ενός μιλίου από την το τουρκικό πλοιάριο.

Επίσης αναφέρεται ότι όταν ένα πλοίο 170 μέτρων της τουρκικής εταιρείας “Powership Μαύρη Θάλασσα” με την ονομασία ‘Yasinbey’ πέρασε από την περιοχή των Ιμίων προκάλεσε την κινητοποίηση της ελληνικής ακτοφυλακής. Το ελληνικό σκάφος αναγκάστηκε να επιστρέψει, όταν σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής κινήθηκε προς το μέρος του.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μην ανησυχείτε, με υπουργό ΑΜΥΝΑΣ τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ και φρουρούς τον ΑΝΕΛ-ΖΟΥΡΑΡΗ να κοιμάστε ήσυχοι για εθνική ακεραιότητα.

      Ο ψεκασμένος συγΚΑΜΕΝΟΣ των ΑΝΕΛ παίζει στρατιωτάκια, θα ξυπνήσουμε με φέσι και φερετζέ στο κεφάλι… Ο ΤΣΙΠρΑΣ, ο συγΚΑΜΕΝΟΣ, η τοπική ΟΜ=Ομάδα μ@λακίας του ΣφΥΡΙΖΑ και ο τοπικός Μαυρογιαλούρος Κάπτεν Ηλίας θα είναι οι άγρυπνοι φρουροί των νησιών και με συντονιστή τον δοσίλογο δεξιό τους συνέταιρο Ζουράρη θα δώσουν τα πάντα φτάνει να κρατηθούν στην καρέκλα της εξουσίας και στο μέλι της…

      • Όσο έχουμε τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ, που οι Κώοι τον έκαναν αυγολέμονο, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.....

        Φυσικά οι νησιώτες θα υπερασπιστούν τα νησιά μας σε αντίθεση με τους δοσίλογους των ΑΝΕΛ – ΣφΥΡΙΖΑ τύπου ΖΟΥΡΆΡΗ και ΚΑΡΑΝΙΚΑ θα κρυφτούν στο πηγάδι…

    • Ξυπνήστε βρε ψευτοπατριώτες, πιστεύετε ότι με κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπουργό τον συγΚΑΜΕΝΟ θα έχουμε ασφάλεια και ειρήνη;;;

      Οι περισσότεροι από εσάς ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣφΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Αυτοί οι ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ που μας κυβερνάνε θα ξεπουλούσαν και την μάνα τους φτάνει να κάθονται στην καρέκλα της εξουσίας… Την στιγμή που η Εθνική Κυριαρχία και η οικονομία μας πεθαίνουν, μας χώνουν φόρους, φόρους, φόρους, ψηφίζουν στα τέσσερα ΦΠΑ 24 % και ότι τους ζητήσει η ΜΕΡΚΕΛ. Ασχολούνται οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ λαϊκίζοντας με στα κανάλια, κόβουν συντάξεις μισθούς και με την ανεργία να καλπάζει θα μας στείλουν μετανάστες που να πάνε στον αγύριστο. Και εσείς γραφικοί φασίστες της Χρυσής Πορδής το έχετε ρίξει στα σουβλάκια και στα λουκάνικα κάνοντας αντίσταση….

    • Μην ανησυχείτε, με υπουργό άμυνας τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μας ρίχνει στεφάνια με ελικόπτερο τα χαράματα...

      Οι δοσίλογοι είναι ικανοί να βαφτίσουν την Τουρκική εισβολή αύξηση των τουριστών από την Τουρκία ή ψάρεμα τσιπούρας και χάνων…… Οι φασιστοαριστεροί είναι ικανοί να μας φορέσουν φέσια και μετά να έρχεται ο ψεκασμένος ΦΑΣΙΣΤΑΣ να μας ρίχνει και στεφάνι… ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που θα καταστρέψετε την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ