Βακούφ Κω: «Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια σας» | Συνολικά 52 παλέτες με υλικό – Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση

2
4917


Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τις εθελόντριες και τους εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα ώστε να έλθει εις πέρας το δύσκολο αυτό εγχείρημα της συγκέντρωσης και αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας για την στήριξη των σεισμόπληκτων Τουρκίας – Συρίας.
Ο Οργανισμός Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω απέστειλε συνολικά 52 παλέτες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, ρουχισμό και ειδή πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί για την στήριξη στων σεισμόπληκτων Τουρκίας – Συρίας. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση όλων σας στο εγχείρημα αυτό και μας “ανάγκασε” να αλλάξουμε δύο φορές το σχεδιασμό μας προκειμένου τα προϊόντα να συσκευαστούν όπως πρέπει και να φτάσουν εγκαίρως στις πληγείσες περιοχές. Η ευαισθητοποίηση των μαθητών του νησιού μας, μας συγκίνησε ιδιαίτερα και δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ειδική αναφορά στα σχολεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα:

1ο Νηπιαγωγείο Κω
1ο Δημοτικό Σχολείο Κω
2ο Δημοτικό Σχολείο Κω
3ο Δημοτικό Σχολείο Κω
6ο Δημοτικό Σχολείο Κω
7ο Δημοτικό Σχολείο Κω
Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας
Δημοτικό Σχολείο Πυλίου
2ο Γυμνάσιο Κω
Γυμνάσιο Ζηπαρίου
ΕΠΑΛ Κω
2ο Λύκειο Κω

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα που στηρίξατε την πρωτοβουλία μας κι αποδείξατε έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν γνωρίζουν σύνορα.
Σας ευχαριστούμε όλους .

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Κ ΑΥΤΑ…

    • Πόσο θα κρατήσει η ευγνωμοσύνη των Τούρκων ?? Όχι για πολύ να το θυμάστε ,σε λίγο καιρό θα στείλουν πάλι τα αεροπλάνα τους να κάνουν παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, κ όχι μόνο στέλνουν μέχρι κ τους ψαράδες τους να μπαίνουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα ,άσε τους λάθρο που μέσα στο τσούρμο στέλνουν κ κατασκόπους ίσως .Αν δεν υπήρχαν οι αναχαιτισεις ίσως να μην είχαν σκοτωθεί ο Ηλιακής ,ο Μπαλταδωρος κ τα δυο τελευταιοι παιδιά που χάθηκαν πριν λίγες μέρες .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ