Εντοπίστηκε η 44χρονη μητέρα Ελένη Ευθυμίου ζωντανή από περιπατητή σε βουνό στα Μάσσαρι! Φωτογραφίες με την 44χρονη – Πού πήγε όταν εξαφανίστηκε

0
8888

Ζωντανή σε έρημη περιοχή στη Ρόδο βρέθηκε το Σάββατο η 44χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, ένας περιπατητής βρήκε τη γυναίκα σε βουνό μόνη της και, όταν της μίλησε, εκείνη φαινόταν χαμένη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας dimokratiki, η 44χρονη ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής ενημέρωσε τηλεφωνικά άλλον άνδρα κι εκείνος την ΕΛΑΣ. Στη συνέχεια, έστειλε φωτογραφία με το κινητό του, έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και έτσι η 44χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Φωτογραφίες της 44χρονης σε μοναστήρι

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Star, η 44χρονη μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20.

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Έχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού» είπε.

Απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη.

Πού είχε εντοπιστεί το τελευταίο στίγμα της 44χρονης

Σύμφωνα με πρωινό ρεπορτάζ της Δημοκρατικής, στις 16:00 της Δευτέρας, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγαίνει από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

 

Όπως προκύπτει, ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί στις 13:20 της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και όπως έχει γράψει η «δημοκρατική» δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Με δεδομένη την ως άνω καταγραφή των καμερών αλλά και τη μαρτυρία ατόμου που λέει ότι είδε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στην περιοχή, σε αγροτικό δρόμο και να το οδηγεί άνδρας με μούσια άγνωστης ταυτότητας, ο κτήτορας του ησυχαστηρίου κλήθηκε χθες για εξηγήσεις. Ο μάρτυρας μάλιστα τοποθετεί το αυτοκίνητο στην περιοχή περί ώραν 12.30 της Δευτέρας και τον άγνωστο να ανεβαίνει στο βουνό μόνος του.

Αίσιο τέλος είχε το πολυήμερο θρίλερ της εξαφάνισης της 44χρονης μητέρας Ελένης Ευθυμίου του Σωτηρίου και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στην Ρόδο, η οποία αγνοείτο από το πρωί της Δευτέρας.

Χθες Ισραηλίτης περιπατητής εντόπισε την γυναίκα σε βουνό στα Μάσσαρι μόνη της, παραξενεύτηκε την φώναξε, του συστήθηκε και έδειχνε χαμένη.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής ενημέρωσε τηλεφωνικά ημεδαπό στον Αρχάγγελο κι εκείνος την ΕΛΑΣ.

Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Θυμίζουμε ότι όπως προέκυψε από τις έρευνες στις 16:00 της Δευτέρας -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγαίνει από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.
Όπως προκύπτει, ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη, όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας.
Θυμίζουμε ότι η 44χρονη εισήλθε περί ώραν 01.20 στο ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και αναχώρησε από το σημείο μια ώρα μετά.

Προέκυψε εξάλλου από καταθέσεις ότι η 44χρονη συνομιλούσε μετά την αναχώρησή της από το σημείο στο κινητό της τηλέφωνο και ότι το στίγμα του χάθηκε αργότερα.
Οπως απεκάλυψε χθες το dimokratiki.gr, ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της – περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια» όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως κανένα ίχνος της ίδιας.

Το πρωί της Δευτέρας είχε αναχωρήσει από την οικία της επί της οδού Δ. Αναστασιάδη με το υπ’ αρίθμ. ΡΟΡ 9414 αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της μάρκας Toyota Yaris, χρώματος γκρι, με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της.

Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

 




πηγή: https://www.dimokratiki.gr/21-01-2023/anamenetai-taytopoiisi-apo-tin-elas-entopistike-i-44chroni-zontani-apo-peripatiti-se-voyno-sta-massari/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ