“Έφυγε” αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο πρ, αντιδήμαρχος Καλυμνίων Φίλιππος Χριστοδούλου

3
20081

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην Καλυμνιακή κοινωνία, η είδηση ότι σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022,πρωινές ώρες, άφησε αιφνίδια στο σπίτι του όπου βρισκόταν, την τελευταία του πνοή, ο Φίλιππος Χριστοδούλου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το Μάρτιο του 1950,ήταν εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, υπηρέτησε σε διάφορα Σχολεία του νησιού και διετέλεσε Διευθυντής στο 3ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου.

Είχε ενεργή συμμετοχή στα τοπικά πολιτικά δρώμενα για αρκετά χρόνια και ήταν στενός Συνεργάτης του πρώην Δημάρχου και Επάρχου Γεωργίου Ρούσσου.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Καλυμνίων την περίοδο 2003-2010.

Αποχώρησε από την ενεργή τοπική πολιτική σκηνή, μετά την παραίτηση του Γιώργου Ρούσσου, ενώ μέχρι και τώρα, ήταν από τους στυλοβάτες και συνεργάτες της Μαρίας Θεοδωρίδου στο  Σωματείο Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου – Αθήνας,με την τεράστια εθνική προσφορά στη διάδοση και εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας.

Παντρεμένος με την Αντωνία Κορφιάτη, είχαν τρία εξαιρετικά κορίτσια τη Σεβαστή, Αθηνά και Άννα καθώς και 7 εγγόνια.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεολόγου στις 2.00 το μεσημέρι ,ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 11.00 περίπου το πρωί.

Από το kalymnos-news.gr και τους συνεργάτες του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνου τα χρήματα να κατατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Άγιος Νικόλαος” και στο Σωματείο “Τρεις Ιεράρχες” Καλύμνου

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Φίλιππα Χριστοδούλου από τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Επαρχίας Καλύμνου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου Χριστοδούλου Φίλιππα. 

Ο συνάδελφός μας πρόσφερε άξια για χρόνια τις υπηρεσίες του στην εκπαίδευση ως οραματιστής δάσκαλος και ως χαρισματικός διευθυντής. Εκτός από τη διδασκαλική του πορεία , πολύτιμη υπήρξε η συνδικαλιστική προσφορά του στον Σύλλογό μας και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του κλάδου.

Αποχαιρετούμε λοιπόν με πόνο βαρύ έναν άνθρωπο αξιόλογο, αξιοπρεπέστατο, εντιμότατο, ευχάριστο, έναν δάσκαλο άριστο με όραμα, έναν δάσκαλο ανθρωπιστή , ένα άριστο επιστήμονα, ένα δημιουργικό άνθρωπο, έναν άξιο αγωνιστή.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στη γυναίκα του Αντωνία, άξια συναδέλφισσα και στις τρεις κόρες του ,τη Σεβαστή, την Αθήνα και την Άννα ,με τις δύο τελευταίες να συνεχίζουν το σπουδαίο έργο του πατέρα τους μέσα στις διδακτικές αίθουσες.

Καλό ταξίδι Φίλιππα στην γειτονιά των αγγέλων.

Η πρόεδρος

Καζαβούλη Νομική

Ο γραμματέας

Μπαξεβανίδης Θεόδωρος

πηγή: https://kalymnos-news.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του
    Ένας ξεχωριστός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός δάσκαλος.
    Καλό ταξίδι….

  2. Καλό ταξίδι Φίλιππε … πρόωρο όμως …η Κεφαλος και η Αντιμαχεια ,οι τόποι της καταγωγης σου σε αποχαιρετούν …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ