Στο εδώλιο 52χρονος από την Κω για κακοποίηση της κόρης του

0
4992

Για δύο αδικήματα που έχουν να κάνουν με γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, κατηγορείται 52χρονος κάτοικος Κω ο οποίος πρόκειται να δικαστεί τον προσεχή μήνα, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Συγκεκριμένα, τον 52χρονου βαραίνουν τα αδικήματα της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της ενδοοικογενειακής απειλής.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω και τα δύο πρώτα αδικήματα φέρονται να τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο τον Ιούλιο του 2017, στο τέλος του καλοκαιριού του 2018, στις αρχές Ιουλίου 2019 και κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Οκτωβρίου 2019 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2019.

Σε ότι δε αφορά το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής φέρεται να τελέστηκε στις 5 Νοεμβρίου 2019 και σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 52χρονος φέρεται να απείλησε τη σύντροφο του με την οποία διέμεναν στο ίδιο σπίτι ότι θα την σκοτώσει.

Συνήγορος υπεράσπισης για τον 52χρονο είναι ο κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος, ενώ η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, στις 5 Δεκεμβρίου 2022.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/article/486571/sto-edwlio-52xronos-apo-thn-kw-gia-kakopoihsh-ths-korhs-toy

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ