Αστυνομικοί του ΑΤ Ηρακλειδών εντόπισαν φυτεία κάνναβης (28 φυτά ύψους έως 2 μέτρα) σε δύσβατη περιοχή | Σύλληψη 50χρονου και 44χρονου για τροχαία

8
9100

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω εντοπίσθηκε πρόσφατα σε δύσβατη περιοχή στην Κω καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από 28 φυτά ύψους έως 2 μέτρα. Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων-ευρημάτων προέβησαν χθες το απόγευμα στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων. Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών. (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Την 27-10-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω: α) 50χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας στην Κω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος, β) 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δύο αλλοδαπούς πεζούς, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την 27-10-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω και Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 38 και 45 ετών οι οποίοι κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Επιπλέον, οι κατηγορούμενοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 28 δέντρα ! Μπράβο στην αστυνομία !
    Μήπως όμως να πείτε και για τον ντόπιο με τις απόπειρες βιασμού ;;να ανοίξουν λίγο τα ματάκια ; Για ποιον λόγο δεν μιλάτε ;;; Η τοπική ομάδα που είναι μέλος για ποιον λόγο δεν κανει κάτι ;;;
    Προστατεύστε τα κορίτσια σας από τον ανώμαλο

  2. Υπάρχουν τέτοιες φυτείες στην Κω? Εγώ έχω μείνει πολύ πίσω. Μόνο για ντοματιές γνώριζα…

  3. Άδικα τον έπιασαν τον 50 χρόνο για εγκατάλειψη στον τόπο του ατυχήματος αφού ήταν για πολύ ώρα εκεί η αστυνομία άργησε πολύ να πάει και είχε κλείσει η κυκλοφορία βεβαιώθηκε πρώτα ότι ήταν καλά το παιδάκι που του πετάχτηκε με το ποδηλατάκι του από δεξιά αντίθετα από μονόδρομο δεν σταμάτησε καν στο σταυροδρόμι και έπεσε μπροστά στο αυτοκίνητο του ανθρώπου που πήγαινε πολύ σιγά και το είδε ξαφνικά μπροστά του και έπιασε φρένα αν ήταν κανένας άλλος που έτρεχε θα το σκότωνε αντί να πιάσουν τους γονείς του από αμέλεια ανηλίκου πως αφήνουν ένα μικρό παιδάκι 6 με 7 χρονών να κυκλοφορεί με ποδήλατο χωρίς να γνωρίζει τους δρόμους είναι κίνδυνος θάνατος να τρέχει αυτοκτονία να πηγαίνει από μονόδρομους αντίθετα και σταυροδρόμια χωρίς να σταματάει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ