Βίντεο – ντοκουμέντο: Οι Τούρκοι έστησαν ξανά σκηνικό έντασης στα Ίμια

6
1104

Η τουρκική «μονταζιέρα» της προπαγάνδας δημιουργεί δήθεν ναυμαχίες γύρω από τις βραχονησίδες – Αποκαλυπτικά βίντεο αποκαλύπτουν τις «ύποπτες» κινήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο

Ξεφεύγει από κάθε όριο η προκλητικότητα των Τούρκων που πλέον με όπλο την προπαγάνδα των Μέσων Ενημέρωσης δημιουργεί ένταση στο Αρχιπέλαγος.

Τo Newsbomb.gr έχει επισημάνει με αναλυτικά ρεπορτάζ την συνεχώς κλιμακούμενη προκλητικότητα των Τούρκων εφιστώντας την προσοχή της κυβέρνησης. Η συμπεριφορά της Άγκυρας το τελευταίο διάστημα ενέχει χαρακτηριστικά που προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας και καταδεικνύουν πως ο Ερντογάν ίσως επιχειρήσει να προκαλέσει μία κρίση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Οι… γείτονες εκμεταλλευόμενοι την κρίση στην Ελλάδα και την ενασχόληση των κυβερνήσεων κυρίως με οικονομικά ζητήματα, εντείνουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο και μάλιστα καταπατώντας κυριαρχικά δικαιώματα, κάθε είδους συνθήκη και αμφισβητώντας ανοιχτά τα σύνορα της χώρας μας.

Μετά και το νέο επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, όπου την Παρασκευή, παράκτιο περιπολικό του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εκτέλεσε πυρά σε ελληνικά χωρικά ύδατα, η Αθήνα απάντησε με διαβήματα σε Άγκυρα και ΝΑΤΟ.

Σήμερα λοιπόν, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, μπήκε και πάλι σε λειτουργία και η τουρκική «μονταζιέρα» της προπαγάνδας, στήνοντας , δήθεν, ναυμαχίες στα Ίμια με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού.

Σύμφωνα με τους Τούρκους η τουρκική ακταιωρός έδιωξε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα σκάφος του ελληνικού λιμενικού στις 12.05 το μεσημέρι ,ωστόσο, το ηχητικό ντοκουμέντο διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους.

Εντύπωση προκαλεί ότι ενώ ακούγεται η ελληνική ακτοφυλακή να προσπαθεί να διώξει τουρκικό σκάφος του λιμενικού από τα δικά μας χωρικά ύδατα, οι Τούρκοι βλέπουν το.. αντίθετο.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι τουρκοι ετοιμαζονται για ντου. Θα εχουμε προβλημα μεσα στις επομενες μερες. Οσοι εχετε παιδια στειλτε τα κεντρικη Ελλαδα για καμια εβδομαδα.

  2. φιλε καρανικα σε πολλα πραγματα συμφωνω μαζι σου τωρα με απογοητευσες.οσο για τον αλλον σιγα ρε α-προσκυνευτε εσυ-ακρο-δεξιε ελληναρα.εσυ μονο την γυναικα σου τρεμεις….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ