Νικητιάδης: Δεν πάει άλλο. Πάτμος, Νίσυρος και Αγαθονήσι πρωταθλητές στην τιμή της βενζίνης

0
65

Νικητιάδης : Δεν πάει άλλο. Πάτμος, Νίσυρος και Αγαθονήσι πρωταθλητές στην τιμή της βενζίνης.

 

Τα Δωδεκάνησα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στην τιμή της βενζίνης στο καθημερινό δελτίο επισκόπησης τιμών καυσίμων.  Αποδεικνύεται η πλήρης αποξένωση της κυβέρνησης από την πραγματικότητα που επικρατεί στη νησιωτική χώρα, για μία ακόμη φορά με το χειρότερο τρόπο.

Η Πάτμος με 2,45 € ανά λίτρο είναι πρωταθλήτρια στην τιμή της αμόλυβδης.  Οι νησιώτες έρχονται αντιμέτωποι με την ακρίβεια και την αδιαφορία της κυβέρνησης η οποία πιστή στην  επικοινωνιακή της τακτική επιδιώκει να φανεί ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες, οι οποίες όμως διέπονται από προχειρότητα, καθώς δεν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, προστασίας του πολίτη.

Το ζήτημα της ακρίβειας λαμβάνει τραγικές διαστάσεις και το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο, καθώς οι ανατιμήσεις στα καύσιμα συμπαρασύρουν τις τιμές στην παραγωγική διαδικασία και στις υπηρεσίες με τελικό αποδέκτη τον καταναλωτή

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επιμένει στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα, που για να έχει αποτελέσματα θα πρέπει να συνοδευτεί και από αυστηρούς ελέγχους στην αγορά.

Σε σχετική του δήλωση ο τ. Υφυπουργός και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης υπογράμμισε : « Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως για τη ζωή στα νησιά μας. Οι τιμές των καυσίμων και η παλινωδίες της κυβέρνησης, φέρνουν τους κατοίκους της Δωδεκανήσου, σε πλήρες αδιέξοδο. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα συνεχίσουμε να επιμένουμε για επάνοδο στο καθεστώς των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά μας. Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να υποδεικνύουμε, συγκεκριμένες εφικτές λύσεις. Η Ν.Δ και ο Πρωθυπουργός , πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν πάει άλλο με τον καλπάζοντα   πληθωρισμό και τις διαρκώς αυξανόμενες τιμές των καυσίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ