Δήλωση του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

4
1917

Δήλωση του Εντεταλμένου

Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού

με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

 

 

Την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, ο Εντεταλμένος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

“Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους/στις εκπαιδευτικούς όλου του κόσμου, που με το σημαντικό τους έργο συμβάλλουν στην πρόοδο της κοινωνίας μας. Αποτελούν τους στυλοβάτες της μάθησης και βοηθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις αξίες και τις εμπειρίες καθώς και όλα τα απαραίτητα όπλα που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στο μέλλον που απλώνεται μπροστά τους.

Η επένδυση στον/στην εκπαιδευτικό αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια κοινωνία που θα βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης με ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους”.

 

‘Στον πατέρα μου χρωστάω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην.’
Αλέξανδρος ο Μέγας

 

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ημέρα των εκπαιδευτικών είναι η 30 η Ιανουαρίου γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Οι
    παγκοσμιοποιημένες γιορτές αλήθεια το νόημα έχουν στην Ελλάδα;; σήμερα είναι και η παγκόσμια ημέρα των ζώων να τα αγαπάμε και να τα φροντίζουμε κάθε μέρα όχι μόνο ότι μας επιβάλλουν οι ξένοι.

  2. ακόλουθοι των επινοημάτων των υπανθρώπων της Νέας Τάξης Πραγμάτων , και ίσως έτσι εκδόσουν και ειδικές ακολουθίες για την ημέρα της πεολειχίας( 14 Μαρτίου), της ομοφυλοφιλικής υπερηφανειας, (27 Ιουνίου) της Αστρολογίας, (20 Μαρτίου) της Δημόσιας τουαλέτας και άλλων…Γιαυτό και κάθομαι και οργίζομαι για την ανθρώπινη κατάντια να βάζει στο περιθώριο της ζωής τους Αγίους Του θεού και να στήνει ένα δικό του συναξάρι. Το συναξάρι του αντικείμενου και υπεραιρόμενου ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα κατά πως λέει ο Απ΄Παύλος. Να λοιπόν που μετά από χιλιάδες χρόνια αληθεύει η προφητεία του Πρ. Δανιήλ για τον Αντίχριστο : “Αυτός θα εκσφενδονίσει λόγους αλαζονικούς και υβριστικούς εναντίον του Υψίστου Θεού. Θα καταδιώξει και θα αχρηστεύσει τους αγίους του Υψίστου Θεού. Θα σχεδιάσει να αλλάξει τους καιρούς και τον νόμον του Θεού, να δημιουργήσει νέαν τάξιν πραγμάτων.”Έπειτα από χιλιάδες χρόνια Ορθόδοξης ζωής και ποταμούς αιμάτων των μαρτύρων της Εκκλησίας μας, πετάμε τους Αγίους στο χρονοντούλαπο

  3. Έχουμε και γιορτή για ημέρα του πατέρα και της μητέρας. Κατά τα άλλα γράφουμε κατεντολη της ομοφυλοφιλίας γονέας Α και γονέας Β . Επιτέλους που πάει η σημερινή κοινωνία κατευθείαν στο γκρεμό;; Όσο για την προσπάθεια αποχριστιανισμου το βλέπουμε στις αντιχριστες γιορτές που δυστυχώς τις υιοθετούμε όλοι .

  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ , ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ!!
    ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ